|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Dovezi stiintifice , logice si matematice care arata existenta lui Dumnezeu
Buna ziua,
Am creat un website simplu cu un mesaj la obiect care arata clar existenta lui Dumnezeu ! http://www.dumnezeuexista.ro/ El se adreseaza: 1. Oamenilor care nu cred in Dumnezeu sau celor care sunt sceptici. Adica acelor oameni care spun: "Daca nu vad nu cred ! Vreau dovezi !" sau "Eu cred in ceva, intr-o forta, dar nu sunt absolut convins". si 2. Oamenilor care cred puternic in Dumnezeu, insa nu gasesc argumente stiintifice de a explica acest lucru cuiva care nu crede. Acest site contine dovezi stiintifice care demonstreaza ca Dumnezeu exista ! Adresa website-ului: http://www.dumnezeuexista.ro/ |
|
||||
|
||||
Citat:
daca nu uit, maine o sa-l studiez la serviciu. sper sa aiba ceva mai multa sbstanta decat ce citesc de obicei aici. daca nu ... |
|
|||
|
|||
E doar o enumerare a vechilor si rasuflatelor "argumente" religioase, nimic special.
|
|
|||
|
|||
Citat:
1.Evolutionistii? .....NU 2.Ateii?....nici ei,chiar dimpotriva 3.Scepticii?nu prea cred Eu nu cred ca exista cineva care sa constientizeze, la modul cel mai sincer,ca .....nu exista Dumnezeu....exista tot felul de afirmatii ale umanului..,,Dumnezeu a murit''(celebra), ,,pai stiintific nu s-a demonstrat'', sau ,,vreau dovezi'', ,,nu stim ce a fost inainte de Big Bang'',afirmatia lui Gagarin cand s-a intors din spatiu,,nu L-am vazut pe Dumnezeu in cer'' etc. Cum sa-L gasesti pe Dumnezeu? Vrei dovezi palpabile? Vrei sa-ti spuna,,sunt aici'' Nici tu nu sti ce vrei....insa cauta....
|
||||
|
||||
ce pot spune,e bunicel.unele chestii sunt mai rasuflate intr-adevar,si nu e nimic care sa te dea pe spate,dar e destul de interesant si bine formulat
|
|||
|
|||
Ideea e ca daca faci un site cu titlul pompos "dumnezeu exista" si pe urma prezinti aceleasi asa-zise "dovezi" de nenumarate ori respinse, nu prea mai ramane nimic interesant.
|
|
||||
|
||||
corect.hmm,originalitatea asta
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dovezi ce arata ca Sf Scriptura spune Adevarul | tinutza | Despre Sfanta Scriptura | 34 | 25.04.2018 17:34:31 |
Existenta lui Dumnezeu, demonstrata matematic | C-tin | Teologie si Stiinta | 111 | 23.06.2010 09:55:50 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 18:24:43 |
|