|
|
|||
|
|||
Citat:
E ca si cand as incerca sa-ti explic diferenta intre adunare si ecuatiile diferentiale. Oi fi stiind tu ceva despre adunare dar in rest.. Valabil si pentru restul remarcilor.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 05.06.2014 at 00:36:20. |
|
|||
|
|||
Stii ca n-ai sa ramai mult aici pe forum, cu vorbe din asta, nu?
|
||||
|
||||
Citat:
Pios și mieros nu-s. Prost? Nu mai zic.
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Stiu, nu am ce sa caut printre falsi crestini blocati intr-o docma nefiltrata.
|
|
||||
|
||||
Dar bine distilată. Hâc.
|
|||
|
|||
Hey, colegii, dati-va cu parerea: psihiatru sau exorcist? De ce ar fi nevoie urgenta in cazul de fatza?
|
|
||||
|
||||
De Domnul Hristos.
|
|||
|
|||
La Domnul Hristos nu se ajunge decit prin preoti. Iar cum recent-banatul osho-worshipper-troll ii uraste pe preoti (putin spus "ii uraste"; fereasca Dumnezeu pe oricine de asa o nebunie!), cam greu, problematic.
|
|
|||
|
|||
Ciudatii astia care scriu literatura "spirituala" de taraba, osho-like, trebuie evitati cu orice pret.
Eu sunt cam cretin de felul meu, adica nu am prea multe in creierul asta putred, dar stiu ca astia sunt otrava curata pentru suflet. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre lazarev | laura.om | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 1 | 11.05.2008 23:54:19 |
|