|
|
|||
|
|||
Citat:
2. Nu e gratuita, asa am crezut si eu o perioada dar cauta pe forum ca e o discutie detaliata despre asta.
|
|||
|
|||
Citat:
Ca merg prea des si in numar mare la biserica sau ca dau cu stampila unde apuca?
|
|||
|
|||
Citat:
La fel si cand esti in ignoranta vizavi de provenienta Sf. Scripturi si o consideri, ca neoprotestantii, un fel de carte cazuta din Cer desi practic le-o cazut in poala din mana lui Luther si mai mult nu prea au habar, dar nici de asta macar nu constientizeaza.
|
|||
|
|||
Ce legatura are biserica cu politica? Si mai mult, cu ce e diferit Daniel de Osho?
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
2. Si in literatura universala gasesti raspunsuri, mai ales daca iei la citi Istoria Religiilor. Detaliaza acolo Eliade ce, cum si cand. |
|
||||
|
||||
Iar ai apărut mă?
|
||||
|
||||
A primit hirotonia din mâna lui Hristos?
|
|||
|
|||
Sunt coșmarul vieții tale creștin pios și mieros ce te afli. Eu pun întrebări la care as dori răspunsuri inteligente, dar se pare ca ești depășit.
|
|
|||
|
|||
Ohhh da. Cum de nu, preotul care se uita în buzunarele tale a primit hirotonia din mâinile lui Hristos și apoi s-a șters cu ea la fund, asa ca un fățarnic ce e.
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre lazarev | laura.om | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 1 | 11.05.2008 23:54:19 |
|