|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
Valeu, iar fimeia cu cipuletele in sinus. Mai nou, l-a si tinut in mana. Ce deh, logic, nu mai avea mult de trait, urma sa se prabuseasca moarta la iesirea dn cabinet. Fa-i o poza sa-l vedem si noi. Sper ca nu e o plomba. Stii diferenta, da?
|
|||
|
|||
Scriam despre o lege care ar trebui sa intre in atentia DNA. Am prezentat link-ul, deci nu mai e nevoie de nicio poza. De asemenea, ar trebui sa intre in atentia DNA si modul de aplicare a acestei legi. Prea s-a suit scoafa-n copac si de-acolo face:,, Pac! " .
|
|
|||
|
|||
Citat:
Antonia, am informatii de ultima ora de la un coleg din Dark Council, care si-a deschis gura dupa ce i-am trimis un vinisor burgundiu si niste psilocybe: ceea ce crede lumea ca sunt masele de minte sunt de fapt nanodrone dintoase, cu crestere simulata, care inregistreaza si transmit mai departe orice face sentientu'/sentienta in cauza, de la basini si acte sexuale la pareri politice si marturisiri de credinta. Pe bune. :))))))))))))))))))))))))))))))))) Aline, ai fost magistral la faza cu diferenta dintre cip si plomba. Am incercat si eu ceva umor de calitate, dar la tine o fost scurt si percutacios. |
|
|||
|
|||
Citat:
Care de obicei coboara pisici din copac dar cred ca nu s-ar da inapoi nici de la "scoafe". Poti pune si pentru ei un link, de pe google, cu "scoafe" si o lege despre "scoafe". Ca sa vada ca e vorb de oameni educati, informati, nu asa..orice taran analfabet si incult tehnologic care toarna reclamatii tampite compuse adhoc cu o doza de schizofrenie paranoida si copy/paste de pe bloguri cretine. Dar eu zic ca se rezolva mai degraba cu sectia locala de psihiatrie.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.01.2016 at 16:44:48. |
|
|||
|
|||
Repeti cam des cuvantul ,,psihiatrie". Probabil tu treci des pe acolo.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Citat:
Sora noastra stie gandurile nerostite ale oamenilor?.... E de mirare pentru noi, oamenii obisnuiti, care preferam sa intrebam sau sa ne imaginam ce gandesc semenii, fara a pune mana in foc pentru inchipuirea naostra de care ne dam seama ca e doar presupunere, nu certitudine. O presupunere, o ipoteza, nu merita alt credit decat acesta pe care il au: posibil, poate, ramane de vazut etc. E mai bine sa intrebam, sa comunicam cu semenii, decat sa ne inchipuim in solitudinea noastra subiectiva dupa cum ne vine (de unde?) si apoi sa ne purtam ca si cum ar fi real si adevarat ceea ce de fapt doar ne-am inchipuit ca ar putea sa fie... |
|
|||
|
|||
N-ai vrea sa te intorci la subiectul topicului? Crezi ca intereseaza pe cineva hahaitul tau? Sau acesta ti se pare mai important decat dobândirea Duhului Sfant?
|
|
|||
|
|||
Citat:
Si ele cu Sf. Ioan de Kronstadt? Inainte de a aduce pe altii la topic, ar fi mai bine sa nu te abati tu de la el prin balariile sectei cipofobe-utilizatoare-de-cipuri.
|
|||
|
|||
Citat:
Te inseli, Antonia. Tocmai Serafim si Duhul Sfant sunt ferestrele prin care se vede inca si mai clar cine este Antonia si ce vrea ea. Ia aminte, surioara, ca toti cei care se folosesc de cele sfinte ca si cum le-ar detine dupa bunul plac, se numesc furi. Sau hoti. Hoti de cele sfinte. Si, dupa cum stim cu totii, Imparatia Cerurilor nu e pentru hoti. Desi se ia cu asalt (adica prin renuntare la nebunia proprie). Sau tocmai de aceea. |
|