|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Si iarasi ne preocupa mai mult aspectul exterior decat cel interior... nu era deja topicul asta in sectiunea tinuta in Biserica?
|
|
|||
|
|||
Citat:
Nu am stiut de acel topic. Si ma preocupa ȘI aspectul exterior atata timp cat Dumnezeu a lasat vreo porunca in acest sens |
|
||||
|
||||
Ti-ai rezolvat toate celelalte probleme si asta a ramas nerezolvata?
|
|||
|
|||
Nu, nu mi-am rezolvat toate problemele dar pentru mine si asta era o dilema. Te-am deranjat?
|
|
||||
|
||||
Ma deranjeaza faptul ca unii care simuleaza cautatea sfinteniei isi "cauta" informatiile pe forum. Sfintenia se cauta in Biserica, la duhovnic si in cartile ce contin invataturile Bisericii. Daca aveai un duhovnic il intrebai pe el. Nu puneai intrebarea pe forum unde multi isi dau cu parerea. Daca nu ai duhovnic permite-mi sa ma indoiesc cu privire la motivatia cautarilor tale.
|
|||
|
|||
Citat:
http://postimg.org/image/s1uuosymt/ Last edited by C0NSTANTIN; 12.04.2014 at 18:49:08. Motiv: mi s-a sters automat imaginea format BB-code |
|
|||
|
|||
Citat:
multumesc pentru postare, dar inca nu sunt decis daca este clar pacat si nu sa te barbieresti. parerile sunt impartite... |
|
|||
|
|||
Măi băiete nu-ți mai fă sminteală de unul singur, lasă-ți barbă până la genunchi dacă simți că ar fi un păcat să te bărbirești, ai libertatea să alegi ce crezi că e bine pentru tine. Și nu te spăimânta foarte tare, la Judecata de Apoi eu n-am auzit să se măsoare bărbile, ci alte chestii se măsoară acolo....
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 13.04.2014 at 01:12:39. |
|
|||
|
|||
Cum sa fie @bogdan pacat,acum si la noi exista o continua dezbatere,daca sa ne tundm parul sau nu,daca sa ne vopsim etc,eu am parerea asta nu stiu e buna,rea dupa ea ma ghidez atunci cand voi elimina toate pacatele grele din viata mea atunci voi renunta si la cele mai mici Oricum baietii cu barba,nu mare ,sunt ok.
|
|
|||
|
|||
Vrei sa te faci calugar si sa urmezi viata monahala ?
|
|