|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Citat:
*** Si nu exista pacat mic si pacat mare. Deobicei, cu cat inaintezi in cele duhovnicesti, si exteriorul se schimba. Adica, iti dai jos suvitele verzi, cercelul din nas, machiajul de pe ochi etc. |
|
|||
|
|||
Și totuși nu e păcat dacă îți razi barba. Pe ce te bazezi când spui că e păcat (mic sau mare)?
|
|
|||
|
|||
Canoanele :)
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Mie nu-mi inspira prea mare incredere un preot fara barba, doar daca cumva este span :)
Sigur, dupa ce l-as cunoaste, lucrurile se pot schimba, la fel si cum daca are barba nu inseamna neaparat ca are si inclinatii de sfant.
|
|||
|
|||
Citat:
"Sa nu va taiati rotund colturile parului si sa nu-ti razi colturile barbii." - Biblia universala Leviticul 19, 27 |
|
||||
|
||||
Înțeleg că te preocupă păcatul, în dorința de a-l evita și de a fi, prin urmare, într-o mai bună legătură cu Dumnezeu. Mă întreb, însă, de ce te-ai oprit asupra acestei prescripții din Vechiul Testament. Care ar fi păcatele conform învățăturii pe care ne-a lăsat-o Hristos? Sau, la modul pozitiv, ce trebuie să facem ca să moștenim împărăția lui Dumnezeu?
|
|
|||
|
|||
Să-ți lași barbă.
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Citat:
Ce spune învățătura Bisericii în privința bărbii? Sincer, eu nu știu. Last edited by ovidiu b.; 28.04.2014 at 19:09:51. |
|