|
|
|||
|
|||
Important!
|
|
|||
|
|||
E ingrozitor! Ce putem face?! Sa apelam la acele numere?
Mi se par infricosatoare timpurile de acum! Toti stiu ca nu e bine si totusi nu au nicio jena in a propune si a vota impotriva voii lui Dumnezeu... |
|
|||
|
|||
Daca e bal pai bal sa fie. Sa mergem tot pe aceiasi line de renuntare la prejudecati si sa permitem:
- casatoriile intre mai multe persoane (grupuri) - intre oameni si animale (ce ele nu au drepturi) - cu acordul parintilor sa fie aprobata si pedofilia hai sa facem treaba, treaba, sa nu se mai trezeasca peste ceva timp ca le-a scapat ceva. |
|
||||
|
||||
doamne ajuta
la cat ce redusi mintal sunt cei care ne conduc curand o sa fie un pacat si o greseala sa fi normal.o sa se ajunga sa legalizeze: pedofilia zoofilia crima violul si talharia iar cei normali si cu frica de DUMNEZEU sa devina un pericol mi-au placut aceste cuvinte DACA ESTE BAL,BAL SA FIE
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Foarte important !!! | catehumen | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 30.03.2011 00:40:42 |
important | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 20.05.2009 16:12:48 |
Acatist important | petry_19 | Arta bisericeasca in general | 3 | 11.05.2009 01:18:47 |
Anunț important ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 28.04.2009 18:17:59 |
Important | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 09.04.2009 10:30:42 |
|