![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
ca sa fiu complet sincer cu tine, eu sunt ateu, deci pentru mine aceste aspecte nu au o importanta deosebita. acest demers il fac doar in speranta unui raspuns favorabil, care sa ii faca pe cei din familie sa inteleaga ca nu se intampla nimic rau, nimic nepotrivit. de fapt, si nepotrivit este un termen relativ, noua, sau mie cel putin, aceasta relatie mie se pare in regula, atata timp cat este ceea ce se pretinde a fi, una sincera si curata. cum genetic nu este niciun impediment, mi se pare absurd sa ne opreasca reglementari de ordin spiritual, pe care noi nu le "simtim" - sa fiu bine inteles, vorbesc acum in numele meu, pentru a evita generalizari; nu simt ca fac rau, simt ca sunt fericit asa si ca fac pe cea de langa mine fericita, atunci nu ma intereseaza terte opinii...
|
|
|||
|
|||
![]()
Si explicatia care ar fi ?
Ca riscul de combinatii genetice nefasta este acelasi cu orice alta situatie in care nu exista o rudenie de sange de gradul 7 sa zicem. Casatoria civila este fara doar si poate permisa.. Cu canoanele treaba nu e clara, pt mine cel putin. http://www.calauzaortodoxa.ro/credin...i-folositoare/ Parintele Cleopa este de parere ca nu doar gradul de rudenie de sange conteaza dar as vrea niste referinte mai directe la canoane. |
|
|||
|
|||
![]()
sunt anul 2 la teologie pastorala, intre timp am cunoscut o persoana la care tin foarte mult la ea, dar numai ca ea nu este botezata la nici o religie , are 3 copii; pot sa ma casatoresc cu ea si sa devin preot???
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar mi se pare incredibil că puneți asemenea întrebări pe forum. Nu, nu vă grăbiți să mă înțelegeți greșit: incredibilă nu este întrebarea în sine, ci faptul că, punând-o pe forum, se naște întrebarea dacă aveți sau nu un spiritual care să vă îndrume acolo.
|
|||
|
|||
![]()
Buna.am o intrebare(pentru cine cunoaste acest lucru)de ce trebuie praznuit "praznicul de cununie"si care este importanta sa.va multumesc
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Este clar ca raptor nu prea "dadea doi bani" pe ceea ce ar fi aflat si ca subiectul nu mai este actual, dar poate va folosi cuiva, totusi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Tags |
intrebare, relatie |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am nevoie de un sfat, va rog | SoareD | Generalitati | 116 | 02.09.2012 01:09:11 |
Nevoie de un sfat... | Elenacluj | Generalitati | 19 | 03.03.2011 15:12:10 |
am nevoie de un sfat | mariuca92 | Homosexualitatea | 91 | 26.04.2010 19:01:53 |
am nevoie e un sfat | luminitam | Generalitati | 36 | 08.09.2009 16:29:03 |
|