![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
am o mare nedumerire, de ce in Rusia si in alte tari cei mai isihasti calugari si cei mai duhovnici, sau cum sa-i spun,au un fel de imbracaminte neagra cu gluga foarte frumoasa ce reprezinta cel mai inalt grad al calugarului care exista. ei nu mananca aproape nimic,traiesc doar in rugaciune, se impartasesc doar, apar foarte rar in public.. poza mai jos
de ce in Romania nu am vazut asa ceva? sau aci la noi nu-s asa traditii in imbracaminte? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
de ce scrii -la noi- cu ghilimele?
|
|
||||
|
||||
![]()
am observat si eu diferente de imbarcaminte nu numai la calugari ci si la preotii din diferite tari. probabil tine de traditia locala asa cum si bisericile rusesti au ceva diferit.
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu daca subiectul asta are vreo relevanta. Calugarul traitor nu este lasat ca sa arate bine din punct de vedere estetic, are alte treburi mai importante de care sa se ocupe, cu chestii dintr-astea ce tin de imagine ne indeletnicim noi mirenii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Să nu te sfiești; poți să îi trimiți un email la savatie@mail.ru Dacă are timp și îți răspunde bine, dacă nu asta e. Dacă afli ceva nou să ne spui că ne-ai făcut curioși!
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
Apropo, am găsit o poză cu un călugăr român purtând veșminte asemănătoare:
![]() Uitați-vă la scrisul de jos.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce este condusa BOR de calugari | idealist | Biserica Ortodoxa Romana | 296 | 07.12.2017 21:53:05 |
Imbracamintea noastra si a copiilor | antoniap | Generalitati | 45 | 16.06.2012 01:05:28 |
Imbracamintea monahala si tunderea parului | Marius22 | Calugarul | 13 | 26.01.2012 16:34:42 |
Falsii calugari puciosi, | andreicozia | Calugarul | 0 | 20.04.2010 02:32:12 |
|