![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Ce pot sa zic aici- ma rog in fiecare zi si-mi doresc din tot sufletul treaba asta "Da-mi Doamne o femeie pe care sa o iubesc si sa ma iubeasca din tot sufletul"!
E tare greu singur, si mai ales acuma de sarbatori. Sunt o fire foarte sociabila, imi place sa ies cu prietenii sa stam la povesti sau la o bere, imi place si cum ne canta lautarul de la "Podgoria", insa cand ajungi acasa si nu te asteapta nimeni e cumplit si pur si simplu nu-ti mai vine sa vii "acasa"! Stiu ca probabil multi colegi de forum a sa spuna ca vorba aia un barbat nu trebuie sa se planga nicioadata, ca trebuie sa fim mai "rezistenti", insa unul dintre cele mai grele lucruri de suportat e sa nu simti ca esti iubit de o femeie! Daca ai asta ai aproape totul- daca ai pentru cine lupta restul e usor! Te duci, te zbati, vorbesti cu oamenii, te interesezi pentru un loc de munca, faci tot ce e omeneste fizic posibil, rezisti absolut oricarei tentatii si inabsolut orice imprejurare, pentru femeia iubita! |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca fiecare trebuie sa se cunoasca f bine inainte de a se decide pt o anume cale in viata,ma refer la ceea ce spui Doreas,e grea calea aceasta a singuratatii sau a monahismului,e pt cei tari in credinta.Ce nu inteleg eu este exact ce descrie Florinvs si ceilalti-daca vrei sa nu fii singur-de ce e asa de greu sa-ti gasesti pe cineva?
Poate are dreptate Doreas si traim ultimele vremuri,dar totusi,nu suntem toti imbunatatiti ca Domnul sa vrea sa ne fereasca de pacate in plus,cred ca e si firea umana neobisnuita sa comunice cu Dumnezeu,sau sa inteleaga semnele,se spune ca atunci cand omul isi doreste si altceva pe langa mantuire nu corespunde planul lui cu planul divin care este mantuirea-omul se chinuie pt ca nu intelege ca numai asta conteaza. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va invit la biserica la trecerea dintre ani,unde nimeni nu va fi singur!! Va dau un sfat daca puteti sa-l urmati nu va mai uitati la filmele realizate dupa Jane Austen :)))) |
|
|||
|
|||
![]()
In unele cazuri, pentru a gasi pe cineva cat de cat potrivit, mai poti apela si la parintele duhovnic sa-ti dea o sugestie...
|
|
|||
|
|||
![]()
Doar pe tine te-am ratat ...in rest pe toate
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai ratat o fata inteligenta.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hahaha, te-a ferit Dumnezeu!
|
|||
|
|||
![]()
Apoi vezi bine ca eu am citat ce au spus altii. Totusi,cine vrea o casatorie binecuvantata de Dumnezeu e bine sa faca nitica nevointa si inainte si dupa casatorie. Fara exagerari. Fiecare ia din randuiala respectiva cat poate face cu drag. Conteaza mult sa mergi pe drumul mantuirii impreuna cu sotul/ sotia, nu pe drumul pierzarii. Sa poti sa te si rogi impreuna, sa poti sa-ti educi crestineste copiii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sper ca mesajele mele nu au suparat pe nimeni si nu a jignit inteligenta nimanui . E doar un punct de vedere la care am dreptul !
Asa cum si pro ecumenistii ,ateii ,homosexualii,non-ortodocsii au dreptul sa posteze aici ...de ce ? Poate ne raspunde Admin sau poate ca traim pe un site liber. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|