![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
La faptul ca sunt rude m-am gandit dar cred ca nu am explicat bine!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
nu ma gandesc la casatorie, sunt inca foarte tanar, eu am 19, ea 20, suntem studenti, nu se pune problema de asa ceva. e vorba de o relatie, cel putin deocamdata. as vrea insa sa stiu daca cineva dintre cei care m-au ajutat cu parerea si sfatul lor are studii in domeniu, adica daca este vorba, iertat sa-mi fie, de o opinie avizata, sau doar de o interpretare personala.
|
|
||||
|
||||
![]()
Am explicat foarte clar! Daca nu se poate casatoria, niciun fel de relatie nu este admis! Doar de PURA prietenie si ATAT!!
|
|||
|
|||
![]()
geo, esti preot?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu, doar am absolvit in 2009 Facultatea de Teologie!
|
|||
|
|||
![]()
am inteles. deci ceea ce spui, spui ca o parere avizata. in regula. si totusi, un preot mi-a spus ca legatura este posibila, am precizat si intr-un reply anterior asta. de ce opinii diferite asupra aceleasi probleme? tu, spre exemplu, daca imi permiti intrebarea, ea este fara unda de ironie sau neincredere, ci pura curiozitate si dorinta de lamurire : pe ce iti bazezi afirmatia?
|
|
||||
|
||||
![]()
...pe cursul de Drept Canonic facut in anul 4 la facultate despre Gradele de rudenii! Tu si cu sora sotiei unchiului tau, sunteti in Gradul de rudenie de cuscrie de felul al2lea, dintre consângenii unei familii cu altă familie! nu pot face schite pe forum, dar ar trebui sa intelegi ca nu ai voie niciun fel de relatie conjugala cu ea!
Last edited by geo.nektarios; 08.01.2010 at 20:33:23. |
|
|||
|
|||
![]()
in regula. multumesc pentru lamuriri.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu iti spun cum este bine ca sa nu pacatuiesti si sa nu iti fie rau! Daca unii preoti inconstienti dau dezlegare la asa ceva ca in cazul fratiei tale, o fac pe raspunderea lor dar si spre pacatul lor amarnic in fata lui Dumnezeu! Eu unul nu ma joc de-a Dumnezeu si de-a pacatul! Fii Binecuvantat! Cauta-ti un duhovnic ales, un duhovnic bun care sa vegheze la viata ta si sa te indrume spre cele bune! Doamne ajuta!
intrebare, relatie |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am nevoie de un sfat, va rog | SoareD | Generalitati | 116 | 02.09.2012 01:09:11 |
Nevoie de un sfat... | Elenacluj | Generalitati | 19 | 03.03.2011 15:12:10 |
am nevoie de un sfat | mariuca92 | Homosexualitatea | 91 | 26.04.2010 19:01:53 |
am nevoie e un sfat | luminitam | Generalitati | 36 | 08.09.2009 16:29:03 |
|