|
|
||||
|
||||
Folosirea limbajului
Nu sunt de acord, desi aud tot mai des, cum le vorbesc parintii copiilor - stalcit si deformat. Le place sa spuna de exemplu "tutu" si nu masina. Cred ca prin acest mod sunt mai aproape de copii si ii ajuta sa vorbeasca mai usor. In realitate le fac mai mult rau decat bine.
|
|
||||
|
||||
Costel, te invit să revii cu un comentariu cînd vei avea primul copil... :)
|
||||
|
||||
ai dreptate
Nici mie nu imi place cum unii parinti, si mai ales bunici/ bunice, se "prostesc" cand vorbesc cu cei mici, situatiile devenind chiar ridicole uneori. Mi se par acceptabile doar diminutivele, dar nici acelea in exces.
|
|
|||
|
|||
Cand esti bunic si Simti , nimic nu e ridicol!!!
|
Tags |
limbaj |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Folosirea optima a functiilor forumului | tabitha | Reguli generale de utilizare a forumului | 46 | 22.02.2024 11:30:12 |
De ce folosirea statuilor e pacat? | Ioana-Andreea | Biserica Romano-Catolica | 81 | 21.09.2011 21:09:04 |
Folosirea calendarului Iulian | sunsray | Generalitati | 3 | 13.04.2010 06:05:32 |
folosirea materialului genetic | cozia | Generalitati | 12 | 25.02.2010 17:53:14 |
|