|
|
|||
|
|||
manastire
Sunt într-o situație asemănătoare. Putem să ne scriem prin poșta privată?
|
|
|||
|
|||
ok.poti scrie
|
|
|||
|
|||
dar eu nush ce as avea de ascuns...astept pareri de la mai multa lume,pana acum am vb numai cu Dumnezeu.si plang cam des ca n am rabdare
Last edited by rainrainbow; 18.02.2013 at 22:43:42. Motiv: adaugare |
|
||||
|
||||
Citat:
du-te, stai acolo o săptămână în rugăciune, muncă și ascultare. după 2-3 mănăstiri gândește-te la ce vrei să faci. |
|
|||
|
|||
Citat:
din moment ce mi doresc f. mult si nu ca pe un fleac,nu cred ca e degeaba. nu poate fi viata asta pt "omul cel vechi"(adica pt noi toti).trebuie sa lasam mofturile si sa imbracam haina pocaintei si invierii.depinde de mine daca vreau sa aleg lupta,sa las mandria si sa urmez adevaratul scop al vietii(mantuirea).mai ales daca Dumnezeu mi a intins o mana de ajutor cu atata dragoste sa ma scoata din marea asta dezgustatoare(scuza mi expresia),cum as putea s o refuz?pana la urma orice lucru obtinut cere osteneala ca nimic nu ti se baga in traista pe degeaba. daca atunci cand iti pui silinta si scapi de un pacat sau mai multe,te simti viu si parca nu mai faci parte din turma "mortilor care si ingroapa mortii lor",cum te ai simti daca ai scapa aprope de toate?(sa nu zic de toate,ca numai Domnul singurul este fara de pacat). din pacate ochii nostrii trupesti sunt prea slabi sa vada ce lupta crancena se da pt sufletele noastre.nu suntem constienti,ne amagim si inca nu ne dezgustam de toata desertaciunea din jurul nostru.ce atata pret pe lumea sta?k nu luam nimic in groapa. citeste sau reciteste viata sfantului Antonie cel Mare,mai ales la partea cu sfaturi. paginiortodoxe.tripod.com/vsian/01-17-cv_antonie_cel_mare.html Last edited by rainrainbow; 20.02.2013 at 15:03:14. Motiv: modificare |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
și nu este o rușine să nu poți. important este să-ți dai seama la timp de asta. |
|
|||
|
|||
incercarea n are moarte.
|
|
||||
|
||||
da, dar nu este sănătos să te joci cu intreaga ta viață.
nu spun să nu o faci. dar sfatul meu este sa o faci în deplina cunoștință de cauza, după ce ai cantarit bine atât avantajele cât și dezavantajele. mai ales cele din urmă nu se afla din cărți. |
|
|||
|
|||
multumesc pt sfat
|
|