![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Corneliu zelea codreanu a fost un accident al istoriei,sau se va mai rinventa inca un asemenes pesonaj destul de enigmatic?inca,cred ca legionarii ar avea un mare succes in romania de astazi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Să fim serioși. Societatea de azi este incomparabil mai coruptă decât cea a anior 20 și 30. Și mult mai orientată spre schimbare de dragul schimbării. Un mesaj conservator nu ar avea nici o șansă nici măcar să își împingă vehiculul politic în Parlament. Nu vedeți că am rămas cu trei partide de centru-stânga, plus ungurii ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am descoperit acum miscarea "noua dreapta" ...parca au ceva in comun!!!
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca cei care simt cu adevarat....si inteleg cu adevarat mesajul lui Codreanu sunt foarte putini.Marea majoritate a celor care se strang in jurul ideilor legionare sunt tineri teribilisti animati de filmele cu gasti naziste si persoane cu idei antisemite si xenofobe,lucru care pune intr-o lumina nu tocmai placuta intreaga ideologie.In plus prin conportamentul izolat al unor grupuri legionare din perioada interbelica si in timpul razboiului cum ar fi asasinarea unor politicieni si oameni publici si-a adus o faima pe care Codreanu in nici un caz nu vroia sa o aibe..Cred ca politic miscarea legionara este compromisa.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ce reprezinta aceste obiecte | myself00 | Generalitati | 26 | 29.07.2012 11:09:24 |
Legionarii si ortodoxismul | Radu32 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 19 | 20.03.2010 10:20:12 |
legionarii | cristina83 | Generalitati | 95 | 12.05.2009 23:48:08 |
Cele 7 Biserici.ce reprezinta ele? | tigerAvalo9 | Despre Sfanta Scriptura | 2 | 13.11.2008 23:09:57 |
Legionarii | Traditie | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 09.10.2008 01:53:44 |
|