![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Caut o carte, in orice format ... electronic sau tiparita:
"Apocalipsa in invatatura Sfintilor Parinti" Arhiepiscopul Averichie Tausev Parintele Serafim Rose daca stiti de un o pot procura ... va raman dator daniel |
|
|||
|
|||
![]()
aici am gasit-o insa nu este disponibilia http://www.librarie.net/carti/7316/A...intele-Serafim
Poti vorbi cu ei daca sunt dispusi sa o aduca la comanda sau poti cauta nr. de telefon al editurii ICOS si sunand la ei ai mai multe sanse s-o gasesti. Succes. |
|
|||
|
|||
![]()
multumesc,
e o carte mai putin cautata ... nu cred ca aduc un exemplar numai pentru mine, o sa incerc insa |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
BATE SI TI SE VA DESCHIDE!
|
|||
|
|||
![]()
depinde pana la ce varsta sunt tinerii pentru tine ... :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Credeam ca esti nascut in '96.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu ar fi rau ...
mi-ar placea sa am mintea de acum si sa fiu nascut in 96 ... :) |
|
|||
|
|||
![]()
glykys cred ca domnul daniil s-a simtit flatat ca l-ai considerat asa de tinerel insa putin probabil ca un copil de 14 ani sa fi cautat asa o carte :))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Caut o carte... | Stefan23 | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 24.08.2011 00:51:41 |
Caut o carte | daniil96 | Generalitati | 3 | 09.01.2011 00:02:02 |
Caut o anumita carte | arwein | Resurse ortodoxe on-line | 9 | 05.10.2010 10:43:59 |
Caut o carte | Florin-Ionut | Generalitati | 10 | 25.05.2009 16:47:48 |
Caut o carte! | victoritaa | Generalitati | 11 | 14.06.2008 20:44:55 |
|