![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ei, poate de data asta nu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am o intrebare. Esti cumva adepta a teoriei conspiratiei?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt, dar e dovedit ca agentii instiga in perioada alegerilor. Chiar si TVR-ul a recunoscut ca in cazul lui Iohannis a fost asa.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De unde putem sti, ca simpli spectatori, ce anume i-a unit pe cei doi în căsătorie? De altfel, din ce am citit (nu stiu dacă m-am informat complet) este vorba doar despre căsătorie civilă, ceea ce ar putea însemna că este una formală, juridică. Last edited by CristianR; 18.11.2014 at 17:38:04. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu a fost nici o manipulare.A fost o verisoara la Paris si nu a reusit sa voteze dupa ce a stat 8 ore in ploaie.Procesul mergea extrem de incet ,se tragea de timp la ambasada.Ca dovada ca nu s-a acceptat infiintarea de noi sectii de votare desi ar fi fost posibil.
|
|
||||
|
||||
![]()
Din ce știu eu, în Franța, erau în plan 66 de secții de votare, din care s-au aprobat doar 51. De ce, nimeni nu știe...
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. Last edited by Corinusha; 19.11.2014 at 11:15:29. |
|
||||
|
||||
![]()
Oare chiar nu aveti nicio banuiala ? Harta electorala nu va spune nimic-nimic ?
|
||||
|
||||
![]()
N-am vrut să fiu rea...dar se poate presupune. Intenția a fost oricum estul de clară...
Dar mă refeream la un răspuns pe față, oricât de minciună ar fi. Că nici măcar nu au gasit o minciună cu care să reușească să se scoată. Oricum, s-a terminat și nebunia și îmi pare rau de oamenii care au avut de suferit de pe urma incompetenței ăstora, dar măcar Ponta nu și-a atins scopul, ceea ce îmi dă ceva speranțe :-)
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|