![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am tot vazut pe acest forum discutii despre carti crestine. Altceva nu mai citim? as vrea sa ne impartasim preferintele in materie de literatura universala spre exemplu. Si poate ne mai si recomandam carti.(daca exista un topic cu acest subiect imi cer mii de scuze, eu nu am gasit)
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Erzbet,toate argumentele noastre au fost combatute de puterea cartilor crestine.Am putea dezbate anumite carti,care transmit mesaje spirituale puternice si care sunt totusi scrise de oameni pe care biserica i-a renegat...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu recomand scrierile lui Goethe ,au foarte multa intelepciune de viata."Suferintele tanarului werther" ,"Faust" etc. Si Tolstoi de asemenea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Acest forum este unul crestin-ortodox, iar majoritatea celor care scriu aici sunt ortodocsi.Ne-a adunat tocmai in ideea de a analiza problemele din punct de vedere crestin. Nu-i respingem nici pe aceia, care nu au un minim de cunostinte, daca manifesta cat de cat interesul pentru credinta.
Dar daca scopul principal de a fi pe acest forum, este de a combate convingerile crestine, atunci... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu te obliga nimeni sa citesti sau sa iei parte la aceasta discutie daca te scarbeste cultura atat de mult :) Scopul principal este sa ne sustinem ideile cu argumente si sa incercam sa ne intelegem parerile unul altuia. Ca nu vom ajunge in vecii vecilor la un consens, asta e alta. Biserica a fost prima care a inceput sa combata...nu ne acuzati pe noi, oamenii sa zicem..."nebisericosi" de asta |
|
|||
|
|||
![]()
...si te-ai lamurit cine erau Demonii?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
rectific postul anterior...si imi cer scuze in fata raposatului domn Dostoievski...este o lectura placuta si te prinde destul de usor(sa ma feresc sa mai folosesc interesanta, care a devenit in ultimul timp aproape derogatoriu )
|
|
|||
|
|||
![]()
sa imi spui parerile tale dupa ce o termini :) Pot sa afirm ca mi-a marcat intr-un fel sau altul experienta
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Literatura romana | LapetiteMoc | Generalitati | 3 | 13.04.2011 23:40:16 |
Nobel pentru literatura 2009 | LapetiteMoc | Generalitati | 56 | 26.10.2009 10:07:49 |
Traduceri de literatura religioasa | novacrin | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 28.09.2007 15:42:01 |
|