![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te gandesti ca e posibil sa gresesti ? Am observat ca de-a lungul timpului ai crezut in tot felul de prostii cum a fost aia cu supermemorandumul. Nu crezi ca e posibil ca oamenii aia de la care te informezi sa aiba alte interese si sa nu fie cei mai buni crestini de pe lumea asta ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in duh schizsmatic, dezbinator. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu se mulțumesc cu atât, ei vor putere totala prin anihilarea adversarilor. Da, erezia trebuie dezbinată. Trebuie sa ne întoarcem la Scrierile Sfintilor părinți, nu sa modernizam ortodoxia după cum ne taie capul. Acest popor are nevoie de cateheza serioase privind ortodoxia, nu de ecumenisme. Preocuparea de baza sa fie cunoașterea ortodoxiei, nu înstrăinarea ortodocsilor de aceasta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar intr-o discuție despre ortodoxie, nu avem nevoie de majoritate, ci de adevăr. Cat despre supermemorandum, mai vorbim peste patru ani. Nu l-am redactat eu, dar daca greșesc, caut o forma de pocăință pentru ca am crezut ce e scris acolo. Unii simt pe pielea lor ceea ce altora li se pare fantastic. |
|
|||
|
|||
![]()
lasa vrajeala si spune-ne cum v-ati facut stapani pe proprietatea BOR!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă Biserica unei parohii este sfințită de BOR, înseamnă ca Biserica e a BOR? Așa, cu teren cu tot? Poate ca acest teren e dat de cineva care n-are chef de ecumenisme. E o problema delicata în care exista argumente de natura juridica în defavoarea BOR. O spun specialiștii în drept, nu eu. Comunitatea investește intr-o biserica pentru a beneficia de slujbe ortodoxe. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crezi ca daca ar conduce aia care sunt liderii vostri ar misca vreunul in front ? Crezi ca daca ar fi o grupare care din diferite motive i-ar contesta in modul asta extrem nu ar fi tot "prigonita" ? E firesc sa se intample asta. Nu e firesc sa existe debandada, sa faca fiecare ce vrea si sa fie lasati in pace ca sa nu spuna ca-s prigoniti. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Antonia, lasa prostia cu "crucea lui Baphomet". E o timpenie la fel de mare ca si cea cu cipurile-ca-(pre)pecete.
E crucea normala, cum ai vrea sa fie? Ca si crucea ruseasca, toate? E stupid.
|
||||
|
||||
![]() Citat: