|
|
|||
|
|||
Citat:
-si de asemenea "Biserica" Adventistă de Ziua a Șaptea din România daca tot comenteaza ei ceva ,impotriva unor preoti- trebuie sa zicem ca ei nu sunt biserica ci adunare a ereticilor,asa ca sa nu se uite... |
|
|||
|
|||
Si mie mi-e rusine, cand intru pe Fb si toti prietenii ( fostii prieteni) dau cu huo in biserica...si implicit si in mine, care m-am declarat credincioasa, probabil m-ar scuipa daca m-ar vedea in fata...
Culmea e si nu inteleg de ce, daca as deveni si eu ateu, nu mi-ar fi frica de voi ( de credinciosi) asa cum imi este acum frica de atei ... Pana la urma ma gandesc sa fac o declaratie publica si aici si acolo in care sa exprim ceea ce simt... Daca ar castiga ateii, religia s-ar scoate inafara legii, bisericile s-ar darama sau s-ar transforma in altceva, in locuri de pierzanie ( carciumi, discoteci, cazinouri, etc), probabil multa lume s-ar lepada de Christos ( doar au facut-o si pe vremea comunistilor, nu?), si poate chiar ar continua sa frecventeze aceleasi locatii, sub noua destinatie ( fie pt a avea unde sa mearga, fie ca sa isi incerce norocul ( cu banii de acatist, putem pune un bilet la loto, tot hazard e :))); cei putini care ii vor ramane credinciosi, probabil vor fi siliti sa se intalneasca prin canale, dupa lasarea noptii, ca nelegiutii... probabil prietenii si poate chiar sotul se asteapta ca si eu sa ingros randurile celor care vor frecventa in continuare locasul cu noua destinatie, convinsi fiind ca eu caut acolo fie ceva ce nu am acasa, fie un noroc mare si nemeritat...adevarul e ca nu stiu sigur ce voi face, dar cel mai probabil voi ramane cu sufletul macar alaturi de cei care sevor intalni noapteain catacombe ( so help me God), chiar daca fizic nu voi putea fi acolo langa ei...iar in public ca sa evit orice conflict, voi zice si eu la fel ca ceilalti... Voi ce ati face, in atare situatie??? |
|
||||
|
||||
Citat:
Si daca tot esti de ziua a 7-a mai bine treceti si tu confesiunea la "Confesiune" pe profilul propriu. Altfel o sa te tratam ca pe un ateu si necrestin. Daca nu marturisesti ca esti crestin de orice fel, atunci nu esti deloc crestin. |
|
|||
|
|||
Citat:
Cum trebuie "tratati" ateii si necrestinii? |
|
||||
|
||||
Cu milă și compasiune.
Și cu bățul, după caz.
|
|||
|
|||
Măscăricii roșii foarte corupți!
Și mie mi-e rușine că biserica și patrioții neamului susțin niște măscărici:
Ponta și cu Tăriceanu Fraieru' și Răzgândeanu! Doi sultani 7 neveste Românikaa-i de 'poveste'! 3 bone 10 amante Trag inferrnu' lu' Dante! 7 case, limuzine, elicoptere ăștia-s două hahalere! Ponta și cu Tăriceanu Fraieru' și Răzgândeanu! Doi sultani 7 neveste Românikaa-i de 'poveste'! Și-au plătit mulți mercenari O s-ajungă poponari! Și-au mituit electoratu' O să râdă de ei tot satu'! Și-au refăcut USLeu Umblă mortu' ca-Meleu'! Îi cheamă pe ieniceri Comuniștii cei de ieri! Vot multiplu vor la greu Unu-i prost altu-i ateu! Însă ei se potrivesc Feri Doamne cînd se unesc! Ponta și cu Tăriceanu, La copii le-a spart ghiozdanu! Nu mai au abecedar Le-a dat școlile cu 'var'! Nu mai au vreo calitate Diplomele-s plagiate! Mitomanu' și cu Iuda! S-au găsit să-mpartă ciuda! Pinocchio și ipocritu' S-au aliat cu smintitu'! Iliescu și ai lui Cascadorii râsului! Omu' roșu' e vopsit Că-i sărac și e cinstit! El pe proști i-a păcălit Cu un fraier și-un pârlit! Sunt în stare de orice Fură toate alegerile! Măsluiesc trendurile Să ne blestemăm zilele! Nu vă fie frică! Ceușeștii pică! Și îi trage după ei Pe Ponta și Tăricei! Jos comunismu'! Jos comunismu'! Jos USL, jos Antena 3 Jos PCR, sunteți niște mișei! Vrem să votăm! Vrem să votăm! Mi-ai luat dreptul meu la vot România crede-mă că nu mai pot! Last edited by vsovivivi; 14.11.2014 at 17:56:19. |
|
|||
|
|||
Disperă liniștit, n-a glumit.
Citat:
|
||||
|
||||
Ca oameni fara de Dumnezeu, ignoranti complet fata de orice dovada a existentei lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
Adica precum orice alt om din afara sferei crestine.
|
|
|||
|
|||
Get a life.