![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
20. Și fiind întrebat de farisei când va veni împărăția lui Dumnezeu, le-a răspuns și a zis: Împărăția lui Dumnezeu nu va veni în chip văzut.(Lc17,20) Acea Slava a Sa o vor vedea doar cei credinciosi.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 10.05.2022 at 12:37:13. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava lui Dumnezeu o vor vedea cu totii, pentru ca toti vom fi judecati de El. A venit pentru toti pe pamant, in special pentru cei pacatosi, asa cum bine a spus chiar El: "Dar, auzind, Iisus le-a zis: Nu cei sănătoși au nevoie de doctor, ci cei bolnavi. N-am venit să chem pe cei drepți ci pe păcătoși la pocăință". (Marcu 2:17). Asa cum toti l-au vazut cand a venit prima oara pe pamant, cu totii il vom vedea si atunci cand v-a veni a doua oara intru Slava Lui " Iar dacă Eu cu Duhul lui Dumnezeu scot pe demoni, iată a ajuns la voi împărăția lui Dumnezeu" (Matei 6:28). Asta ne arata ca Imparatia lui Dumnezeu era si este chiar Hristos, El fiind reprezentantul acelei imparatii.
Cel ce nu iubește n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire Last edited by stefan florin; 11.05.2022 at 15:55:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine, asa sa fie!
Nu pe mine ma contrazici, ci Scriptura. Prima oara a venit in trup de om, nu in Slava(vizibila), adica oamenii nu L-au cunoscut, spre deosebire de Simeon si Ioan. Chiar si: 33. Iar Iosif și mama Lui se mirau de ceea ce se vorbea despre Prunc.(Lc2,33)
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 11.05.2022 at 16:57:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și mai important este, de ce in viitor? De ce vom vedea și nu vedem? Dumnezeu e dintotdeauna și implicit și slava Sa la fel, nu? |
|