![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Scump, scump, mai pui oleaca si iei o tableta ca lumea, are si display pe deasupra.
|
||||
|
||||
![]()
Ei, faci și lucruri serioase cu un divais d'ăla...
Dar e scump față de un RPi și nu văd să se justifice prea mult diferența de preț.
|
|||
|
|||
![]()
iz mor paurful.
Cica. Da' pentru um media player sau automatizari, scenariul tipic, nu vad la ce ar trebui mai puternic decat pi2, mai ales ca e mai mult decat dublu la pret.
|
||||
|
||||
![]()
Exact asta zic și eu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Singura octacore ce am deja in casa e tabletu' utok octacore. Si da, se simte diferenta. |
|
||||
|
||||
![]()
Acu' dacă tu vrei să se miște ca un zuper calculator, cre' ești oleacă prea optimist...
Eu zic doar atât: pentru 99,99% dintre automatizările (că pentru aia e, printre altele) pe care le poate face un amator un RPi2 (sau chiar 3) e mai mult decât suficient și la un preț mai mult decât bun.
|
|||
|
|||
![]()
DAca vrei desktop, cumperi desktop, altfel n-ai sa ai decat o tableta oleaca mai rapida.
Da' e cu tastatura si mouse in loc de touch. Asta poti sa faci si pe tableta actuala, cam pe oricare poti pune tastatura+mouse usb sau bluetooth sau ambele cu "unified receiver" de la logitech.
|
||||
|
||||
![]()
Pe de altă parte, dacă tot ți s-a pus pata, de ce nu-l iei de aici: http://www.aliexpress.com/item/2GB-o...f-10fc8c88de27
Este 300lei, nu 500 ca dincolo.
|
||||
|
||||
![]()
Sau mă rog, de aici: http://www.aliexpress.com/item/2GB-o...f-10fc8c88de27
Unde, cu tot cu transport, de-l vrei repede, ajunge la maxim 410. Da' tot îți mai rămâne ceva să faci o cinste pen'că ți-am dat pontul. ![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spovedania | anisoara | Generalitati | 28 | 23.02.2013 09:58:11 |
spovedania... | myself00 | Generalitati | 2 | 24.06.2012 23:58:59 |
Spovedania | Adriana-Simona | Pocainta | 24 | 22.09.2011 20:10:10 |
Spovedania | Sf.Asteapta | Generalitati | 2 | 03.07.2010 15:04:45 |
Spovedania | arlechino | Preotul | 49 | 22.11.2008 22:04:18 |
|