![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Altfel, mi-ar veni foarte la îndemână să spun că eu aș trece peste, că aș uita cum am fost mințit, umilit și escrocat (să fim serioși, dacă e real cazul, asta s-a petrecut), că m-aș lupta până în pânzele albe pentru familie. Însă, na, eu sunt doar un utilizator pe un forum, mă pot da imaculată și cu Evanghelia în mână, iar situația omului tot n-o trăiesc. Ideal este să nu se ajungă la divorț nicăieri, dar decât să trăiască într-un mediu plin de tensiuni (și să mai și crească un copil acolo), plini de neîncredere față de omul de lângă... mă scuzi, asta nu e iubire. E compromis. :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
15. Silește-te să te arăți încercat, înaintea lui Dumnezeu lucrător cu fața curată, drept învățând cuvântul adevărului. 16. Iar de deșartele vorbiri lumești ferește-te, căci ele vor spori nelegiuirea tot mai mult.(2Tim2,15-16)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Daca ceea ce spui e adevarat, divorteaza. Da-le ce iti cer. Daca poti obtine custodia copilului si sa nu mai poata avea nici o pretentie, asta negru pe alb, cu acte cu tot...da-i tot apartamentul. Pentru copil...sa nu creasca in acel mediu si sa calce urmele serpilor...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci nu pot spune ca Dumnezeu nu m-a avertizat.Dar nu stiu de ce am mers mai departe.Pur si simplu nu stiu. Cred ca in viata cel mai mare pacat si cel mai mult se plateste prostia. Am fost prost,voi plati toata viata.Imi merit soarta. Citat:
[/quote] Duhovnicul ei nu mi-a spus nimic.Nu stiu daca era informat sau nu.Am aflat de la oamenii care frecventeaza acea biserica ca parintii ei au datorii la ei pe care nu le mai returneaza dar asta foarte tarziu dupa casatorie. Citat:
Oricum el este singurul nevinovat in toata povestea asta si din pacate el va avea cel mai mult de suferit. Asta ma doare cel mai mult,dincolo de bani,minciuna,inselatorie si tiganie. Asta e ce ma framanta cel mai mult. Am consultat un avocat.Am introdus actiunea de divort.Am cerut dreptul sa imi pot vedea copilul.Mi-a spus ca sunt sanse foarte slabe,daca nu zero,sa ramana copilul la mine.Trebuie sa dovedesc ca este o mama denaturata(chiar daca prin absurd ar fi asa este greu de dovedit in tribunal). Plus ca daca se dovedeste nici macar asa nu se stie daca va ramane copilul la mine.Tot ce pot obtine este dreptul parintesc si vizita. A, si copilul nu il pot vedea decat tot tinanad legatura cu ea. Nu pot printr-o terta persoana. |
|
|||
|
|||
![]()
baiat sau fetita?
ani? ani de casatorie?
|
|||
|
|||
![]()
A zis ca s-a casatorit acum 1,5 ani. Daca a facut copilul dupa nunta... ca pana atunci se vedeau doar prin oras... mai scazi 9 luni. Din ce ramane, adica 9 luni) mai scazi 3 luni de cand nu l-a mai vazut. Deci are ... cel mult 6 luni :)
Baiat... fata.... nu conteaza... sanatos sa fie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi, cu episcopul "alaturi"(de partea ta), ii vei arata sotiei ce barbat esti. P.S. Banuiesc ca mama ta iti poate "deschide" intrarea la episcop.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 16.09.2017 at 06:40:46. |
|
|||
|
|||
![]()
E baiat si are 5 luni. Multumesc lui Dumnezeu, e sanatos!
Sotia dupa ce m-a amenintat ca ma va tine ani de zile in procesul de divort, cu n-spe mii de martori pentru bunuri, in final a spus ca mai bine vrea divort amiabil la notar. Cerintele ei: pensie alimentara si dreptul sa poata sa scoata 15 zile/an copilul din tara in concediu. A spus ca nu va emite pretentii la bunuri. |
|
|||
|
|||
![]()
Bunuri, martori, abureli.
Nu poate emite pretentii decat asupra ceea ce demonstreaza scriptic, ca sunt bunuri achizitionate in timpul casniciei si sunt inca in posesia ta. Stie ca baiat fiind, la proces tatal are mai multe sanse sa obtina stabilirea domiciliul copilului la el. Pensie alimentara inseamna 25% din veniturile tale pe urmatorii 20 ani cca. si e posibil sa-ti faca si tot felul de sicane, practic sa nu te lase sa vezi copilul.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 23.09.2017 at 18:38:39. |
|