![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi-e milă doar de sărmana soție a vecinului care trece prin faze penibile fără să aibă mare vină. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar arăta un scenariu în care omul ar trebui să supraviețuiască fără comoditățile actuale. Dacă după 32 de ani de la revoluție e așa de sluțită ființa umană, cum va fi peste vreo 20 de ani, dacă acum e iad cum va fi mai târziu ?
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 05.03.2022 at 20:39:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul că s-a ajuns la bătăi în trafic, masini zgâriate si stergătoare de parbriz ridicate sau chiar rupte pentru un loc de parcare arată unde am ajuns. Exista un nivel ridicat de agresivitate si răutate. În fine, suntem la început postului.... Iertare pentru tulburări si sminteli! Să nea dea Domnul post binecuvântat! Last edited by sergiu8; 06.03.2022 at 22:08:49. Motiv: Nu am scris tot. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În anii 70-80 am înțeles că se ajutau oamenii mai mult decât acum și limbajul public nu era atât de agresiv și disprețuitor, nu era nici bășcălie la televizor cum e acum. Da e Duminica Iertării...
|
|||
|
|||
![]()
Nu s-a rezolvat.
Individul face la fel. Mai ales în săptămâna patimilor a intensificat "bubuiturile". Nu pot rezista la nesfârșit nedormit. Din nefericire,după 23 de ani de când am această proprietate, acest apartament, ma vad nevoit să îl vând și să cumpăr în altă parte. O fac de nevoie.E moștenire de la mama mea și dobândit înainte de căsătorie. Am investit foarte mult în el. Dar nu am incotro. În asemenea situații nu exista variante. |
|
|||
|
|||
![]()
Am încercat de câteva ori sa inregistrez cu telefonul zgomotele și provocările de agresiune.
Probabil telefonul meu nu este performant. Am un Samsung Galaxy A12. La zgomote se aude acel foșnet, fâșâit pe care îl face telefonul și nu se înregistrează nici un zgomot. Iar la provocări probabil trebuie să fiu foarte aproape de individ.Se aude doar bombanitul lui,dar nu se înțelege ce spune.Il aveam în buzunar. Dupa câte văd, deși nu prea ma pricep la partea asta tehnica,are microfonul doar pe o parte. Am încercat cu camera și cu aplicația de reportofon a telefonului, aplicație doar audio. Ce dispozitiv m-ar ajuta mai bine? Un telefon foarte performant sau un reportofon? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Defapt cui multumesti dumneata si pentru ce? Ca s-a facut dreptate?Rezolvare? ![]() Dumnezeu aduce pace si liniste in familie si intre vecini prin Domnul Iisus Hristos Cuvantul si prin Har si nicidecum scandal in toiul noptii ce se muta de la unii la altii ca sa stie toti cum e de nasol! (Vad ca ai citit din rugaciunile sfintilor ca le-ai dat un copy paste aici. Nu e frumos sa te bucuri de raul altuia crezand ca scapi.)
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțăvaitameninț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pripISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădosdă-feciUkUxklacUju-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa Last edited by Moroco; 17.05.2022 at 19:07:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu reușesc să obțin un preț rezonabil pe apartament.
Voi strânge dovezi ( înregistrări, martori) si voi face plângere la poliție pentru zgomote și penală pentru amenințările cu acte de agresiune. Este singura varianta viabilă. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pune vecinii martori ca o sa te ajute. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. La multi ani copiilor din România! Să fiți fericiți alături de părinții care vă iubesc necondiționat! |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu lucrează și administrativ-legal,asa cum o face prin medici și medicamente în cazul bolnavilor.
Problema la noi este ca nu avem un cadru legal adecvat,iar ăla care e nu prea se aplica. Ai 2 variante: fie îți faci singur dreptate cu riscul ca lucrurile sa degenereze,fie strângi dovezi solide,dar necesita timp... |
|