![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daca dupa net iei Kasperski internet-security si la un moment dat trebuie tocmai sa te deconectezi (chiar inainte de a incepe instalarea) ce treaba mai faci ? Ce mai iei de pe net ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deaia ai zis sa se deconecteze de la internet cand instaleaza:P tztztz bine ca nu e acta in functiune (inca). Zaharia. Am sa incer sa iti raspund, desi poate gresesc, caci nu am priceput exact intrebarea. Dupa ce descarci fisierul de pe linkul postat de antiecumenist, acela ramane pe calculator, salvat, si daca nu ai timp imediat dupa descarcare sa il instalezi ai sa il gasesti unde l-ai salvat (e mai usor da ca e salvat pe desktop, eu personal asa fac). Deci dupa ce l-ai salvat in calculator nu iti mai trebuie nimic, poti sa te deconectezi de la calculator si sa mergi mai departe cu instalrea ori revi mai tarziu. Sper ca am lamurit ce trebuia, si nu altceva. Sa imi spuneti daca am omis ceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un antivirus care nu este legat la net si nu-si poate face update la baza de date...il poti considera ca si inexistent. Punct. Top 4 antivirusi sunt in ordine: 1. Kaspersky 2. Norton Symantec 3. G Data 4. Bitdefender (din cauza interpretarilor eronate la unele fisiere sau programe)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intai il iei si inainte de a incepe instalare te deconectezi. Ce nu e clar? Odata luat si deja avandu-l ce-ti mai trebuie net? Netul il bagi la loc dupa ce-l instalezi !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-link-ul pe care l-am pus eu face trimitere la o arhiva in care se gaseste si antivirusul dar si key/"licente" pe care le-am luat de pe torente;deci pt ca se face o instalare ilegala trebuie sa ne deconectam de la net pentru a pacali servarul producatorului,si se instaleaza acele key-uri,chei de activare care sunt hack-uite sa zic asa -deci cine vrea sa fie in legalitate sa nu faca asa ceva,mai bine isi instaleaza un antivirus gratuit,sau daca are windows seven original isi poate instala gratuit Microsoft Security Essentials -acele chei de activare care sunt in arhiva rar au fost blocate de cei de la kaspersky,am verificat eu,poate se gasesc altele noi pe torente,pentru doritori |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-trebuie sa se deconecteze de la net pt ca atunci cand instalam un soft el incearca sa se conecteze cu servarul kaspersky si atunci nu mai poate fii pacalit,nu se mai poate face instalarea -si dupa ce am instalat antivirusul ne conectam din nou la net ca sa facem update la soft,sa fie la zi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
@antiecumenist. incearca pe isohunt dot com :) poate gasesti ceva pe acolo. |
|
|||
|
|||
![]()
-da cam asa e ,oricum eu am un windows 7 piratat si ala dar asa de bine ca servarul microsoft il considera original si mi-am putut instala gratis antivirusul: Microsoft Security Essentials si sunt multumit.
|
|