|
|
|||
|
|||
sunt studenta si as vrea sa ma ofer voluntara la o cantina a saracilor in cluj. nu stiu prea multe dar as vrea sa invat si sa ajut. nu prea stiu cum functioneaza aceste cantine dar cred ca se poate participa si pe baza de voluntariat. poate are cineva un sfat sau poate stiti vreo adresa unde pot merge
|
|
|||
|
|||
Eu cred ca poti gasi cantine pt.saraci undeva pe la orfelinate,leagane de copii,azile sau poti lua legatura cu parohul vreunei biserici care te-ar putea ajuta in vreun fel sau altul.Nusha
|
|
||||
|
||||
Adreseaza-te tot la biserica studenteasca din Hasdeu.Nu stiu daca ei au misiuni de genul dar acolo e si grupul ASCOR Cluj si ii tot vedeam ajutand la hramuri pe la manastiri. Sunt sigura ca nu se opresc la atat.
|
|||
|
|||
Oare ai gasit ceva? Si eu as fi interesat sa fac voluntariat in Cluj.
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Duhovnic Cluj | iulia_nedi | Pocainta | 5 | 30.03.2017 01:12:37 |
moastele Sfantului Nectarie in jud. Cluj | marina31 | Generalitati | 0 | 03.08.2012 15:44:20 |
Cluj-Ajutor pentru sinistrati | Adriana Cluj | Generalitati | 44 | 21.04.2012 11:24:21 |
drumul spre cluj-inzapezit? | lore86 | Generalitati | 3 | 02.02.2012 22:20:07 |
1 decembrie-Timisoara,Arad,Bucuresti,Cluj,Targoviste | heaven | Generalitati | 81 | 06.12.2009 07:38:58 |
|