Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.12.2016, 17:09:10
Emanuel971 Emanuel971 is offline
Member

Data înregistrării: 09.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Ma bucur pentru tine. Poti te rog sa imi dai detalii exact cum faci asta? (Taierea gandurilor de la radacina)
Este o lectie care merita pastrata/memorata, cateva detalii ar fi utile.
Se aseamana cu postul,doar ca nu este un post alimentar,ci unul care ofera mai multa dulceata si este mai dificil,prin vointa,daca nu poti tine post alimentar din pricina poftei nici acest post nu il poti tine.Cand imi vine gandul in minte pur si simplu ma gandesc la altceva,la Dumnezeu sau alte lucruri,nu stiu cum sa iti exact ca fac asta.De vreo cateva ori cand m-au incercat mai tare am gandit logic,am zis:"Daca ma gandesc la asta voi ajunge sa ma uit la filme spurcate,dupa aceasta voi cadea sigur in pacat iar dupa cadere nici daca as vrea nu as putea sa inlatur acea neliniste sufleteasca si dezamagire si voi fi foarte tulburat,asa ca de ce sa imi fac rau singur?mai bine tai raul de la radacina" si dupa ce am gandit asa a trecut,si dupa ce scap de ganduri si ispite simt o bucurie interioara.Dar cel mai important este ajutorul Domnului,apoi acest post al gandurilor si apoi postul alimentar
Reply With Quote