|
|
||||
|
||||
Acatiste la Manastiri, pentru cei care nu se afla in tara
As vrea sa dau acatiste la manastiri din Romania numai ca nu pot ajunge personal acolo.
Stie cineva cum as putea proceda? Cum pot sa platesc? si....cum as putea lua legatura cu cineva de la manastire. Ma puteti contacta pe privat daca sunt multe detalii de spus. Site-ul pomelnice.ro nu mi se pare cea mai potrivita solutie. |
|
|||
|
|||
De ce? Ai biserica romaneasca ortodoxa in Offenburg, f aproape de Strasbourg:
http://www.mitropolia-ro.de/html/lista_parohiilor.html Citat:
|
|||
|
|||
Buna Iulia,
uite cateva adrese ale unor manastiri din tara unde poti trimite acatiste Eu personal am trimis la Frasinei, de unde am primit si raspuns de la un preot. Daca vrei mai multe amanunte, da-mi un mesaj privat. Doamne ajuta! . ARHIMANDRIT - IOAN NEAGOE LARION MÂNĂSTIREA SHIHĂSTRIA RARĂU STR. IZVORUL ALB NR.160 LOCALITATEA – CÂMPULUNG MOLDOVENESC JUDEȚUL – SUCEAVA COD 725100 2. PROTOSINGHEL - IUSTIN PÂRVU MÂNĂSTIREA PETRU VODĂ COMUNA – POIANA TEIULUI SAT – PETRU VODĂ JUDEȚUL - NEAMȚ COD – 617346 3. STAREȚ – IOASAF BOICIUC MÂNĂSTIREA COTMENA LOCALITATEA – COTMEANA JUDEȚUL – ARGEȘ 4. PREOT – VENIAMIN BAICAN MÂNĂSTIREA RARĂU LOCALITATEA CRUCEA JUDEȚUL SUCEAVA COD – 5931 5. STAREȚ NEONIL ȘTEFAN MÂNĂSTIREA FRĂSINEI CUMUNA – MUEREASCA JUDEȚUL – VÂLCEA 6. PROTOSINGHEL – ANTONIE LIȚĂ MÂNĂSTIREA – SFÂNTUL PANTELIMON COMUNA – SILIȘTEA GUMEȘTI JUDEȚUL – TELEORMAN COD – 147350 7. PREOT – CHIFAN CONTANTIN CALISTRAT O. P. NR. 2 C.P. 545 ORAȘ - IAȘI 8. PREOT DANIEL CILITARUL DN1, KM 82, LOCALITATEA COMRNIC NR 44, JUDEȚUL PRAHOVA |
|
||||
|
||||
Citat:
Este biserica ortodoxa romana si in Baden-Baden la care am si fost si am lasat un acatist. Dar parca rugaciunile maicilor/calugarilor....sunt mai puternice. Si in plus imi este atat de dor de manastirile noastre romanesti.... |
|
||||
|
||||
Citat:
intru-cat am o problema feminina as dori sa ma adresez unei manastiri de maici. lista de sus o sa o retin pentru tatal meu. :) |
|
|||
|
|||
Citat:
Draga mea, la o manastire de maici tot preotii te pomenesc! Eu zic sa nu ai nicio jena si sa trimiti la adresele de mai sus. Trei dintre ele le-am recunoscut si recomandarile sunt foarte bune! La Petru Voda exista si manastire de maici, daca vrei neaparat! |
|
||||
|
||||
Citat:
Multe ganduri de bine!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
Si mie imi lipsesc manastirile romanesti de acasa...
Citat:
|
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 23:45:09 |
Pe locul întâi, cu medalia de onoare, se află azi, pentru mine, Hristos | danyel | Intamplari adevarate | 2 | 11.06.2010 17:31:34 |
Exista slujbe in care se citesc rugaciuni, acatiste pt. Sf. Fecioara? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 7 | 09.11.2009 18:59:33 |
ECUMENISMUl - motivul pentru care BOR nu se afla | razvan_m | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 34 | 13.02.2009 08:29:19 |
|