![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
As fi curios sa aflu parerile voastre despre calatoriile astrale, daca sunteti pro sau contra, ce presupune o astfel de calatorie astrala si care ar putea fi consecintele unor asemenea practici.
De asemenea, ar fi interesant de vazut parerea ortodocsilor referitor la subiect :) Multumesc. |
|
|||
|
|||
![]()
Poi dragul meu....fiind un forum crestin ortodox, doar raspunsuri de tipul aferent vei gasi...Poate cate unul va da dintr-un crestinism exacerbat cu cate o piatra...Dar asta e riscul sa incerci sa descoperi...! Bunul Dumnezeu sa fie cu tine !
|
|
|||
|
|||
![]()
am mai auzit de calatorii astrale cred intr-o carte a lui paulo coelho, dar ce inseamna efectiv?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
inseamna prea multe etnobotanice prizate :) |
|
|||
|
|||
![]()
Aici se gaseste un articol despre...cu comenturi pro si contra....Sigur , crestinismul nu le accepta!
http://www.descopera.ro/maratoanele-...catre-alte-lum ps....jef...prea multe? tu cate prizezi de obicei?! prietena ta fidela se cheama cumva marijuana? heh....cum scria cineva..."Dumnezeu se afla in detalii"..... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
No, fain ! Si chiar adevarat!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
wtf? nu ai replici inteligente si treci la atacuri personale? nu prizez nimic calatorule,nu cred in etnobotanice, iar despre marijuana ar trebui legalizata, din pacate legea e proasta. iti spune asta ceva despre mine? |
|
||||
|
||||
![]()
Mai exact, cine ar putea "ocupa" corpul cu pricina?
Si in ce conditii? Ce s-ar intampla cu sufletul in acest caz? |
|
|||
|
|||
![]()
Daca pleci in astral iti pierzi nu trupul,ci sufletul...
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 14:32:28 |
Solutie contra avort! | ladyanda | Generalitati | 44 | 24.12.2010 19:13:14 |
Noua dreapta - pro sau contra ? | heorhe | Generalitati | 25 | 15.08.2010 12:35:08 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|