|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
Acum 10 minute o colega mi-a spus ca a fost ieri la unitatea militara din Floresti, sa duca cate ceva si era multime de oameni cu ajutoare! Bravo romani! Dumnezeu sa va rasplateasca !
|
|
|||
|
|||
Citat:
Nu avem de unde sa stim ce se intampla in fiecare parohie. |
|
||||
|
||||
..la noi preotul nici nu a pomenit de sinistrati sau de zapezi...
|
|
|||
|
|||
ai aflat de aici ca au nevoie de ajutor!!! nu mai cauta nod in papura, daca vrei sa faci ceva pentru oamenii aceia fa!
|
|
||||
|
||||
...iar disperarea voastra,referitoare la o situatie dificila,dar nu...disperata, nu denota decat lipsa de experienta de viata specifica tineretii ,ca sa nu indraznesc sa zic ,si o lipsa de cultura istorico-memorialistica ,care sa va faca sa vedeti ca au fost in istorie situatii extrem de grave (holocaustul, gulagul,teroarea bolsevica,stalinismul,foametea din ukraina, si din anii 1946 in moldova...etc...) carora oamenii au incercat din rasputeri si cu dispararea animalului supravietuitor sa le faca fata,neavand nici pe departe mijloacele si armele societatii actuale,una a modernitatii si a timpurilor de pace !
|
|
||||
|
||||
observatie !
plimbandu-ma astazi pe strazile clujului,mai mergand si pe jos pe o distanta mai lunga intre doua cartiere,foarte putini oameni am vazut iesind din blocuri si curatand zapada depusa pe trotuare !
Nu as avea pretenta utopica,dealtfel, de a vedea curatate trotuarele colaterale,cele ale spatiilor dintre blocuri ! Insa,totusi cred ca ar fi frumos sa fie curatate cele situate la strada principala,cele ale bulevardului circulat ! E drept ca,am vazut doi- trei oameni,maxim 4, in tot acest periplu pietonal al meu de vreo cativa km buni ,insa unde pui,ca in blocurile alea is sute de oameni, humai in unu, si unde mai pui ca is mii de blocuri ! numai un singur om de ar da o singura lopata de zapada, nu trotuarele unui bulevard,dar si trotuarele din interiorul cartierelor de blocuri ar fi degajate de zapada ! Fac si eu o intrebare simpla, naiva poate, chiar copilareasca : da ce ai retine pa ominii aschia ghin blocuri,sa iasa afara doua ore dupa-masa, pentru a da puntin zapada de pe trotuare ??? Si nu toti,macar un sfert, sau o zecime si tot ajunge !!! poate vajnicii nostrii compatrioti il asteapta pa Boc, cu celabra lui lopata, ba chiar si pa Basescu,au pe pliticieni in general, sa se puna la lopatat zapada !!! E de ras ! Pana si Becali, dus si el de un elan,laudabil ,dealtfel, prin zonele sinistrate, a mizat pe un numar prea mare de brate de voluntari,iar la fata locului a recunoscut ca s-au strans un numar prea putin de oameni !!! deci...jos politicienii ,ei is baiu tarii !!! Last edited by guardian knight; 13.02.2012 at 21:17:49. |
|
||||
|
||||
Citat:
Last edited by ioanna; 13.02.2012 at 21:58:31. |
|
|||
|
|||
Cioc, cioc!!!!
Repet, esti real, sau ai aterizat intre oameni prin Tunelul timpului? "" I come in peace"", cumva? robotul ala blond care venea cu pacea si pe urma i-a matrasit pe toti? Du-te in drumul tau! Te propun prim-ministru!........... Desi, cred ca inca unul de la Cluj, nu mai vor........ Last edited by Adriana Cluj; 13.02.2012 at 23:10:41. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor pentru un ingeras! | heaven | Umanitare | 4 | 04.08.2010 09:55:08 |
ajutor pentru Andrei | lady67 | Umanitare | 0 | 28.04.2010 13:11:51 |
Ajutor pentru o manastire! | nastac_miruna | Umanitare | 5 | 16.12.2008 16:07:44 |
ajutor pentru marius | scristi | Generalitati | 2 | 17.08.2008 01:31:52 |
Donati un suspin si o rugaciune pentru sinistrati | jenica | Rugaciuni | 5 | 11.09.2007 21:42:11 |
|