Citat:
În prealabil postat de ALARIC
Numarul parea ok, al unei filiale bancare din Arad, in cazul meu. Banuiesc ca in cazul unor fraude elaborate pot crea si un site si multe altele.
Ce cred eu, conteaza ce reprezita telefonul pentru cineva, e un mijloc de comunicare sau un soi de extensie existentiala a omului? Conspirationistii ii tot dau cu cipuri injectate prin vaccin sau poate prin cola, sa afle statul ce faci, pai oamenii se ofera voluntari, se holbeaza toata ziua in telefon, isi fac publice toate gandurile si detaliile personale, nici la baie nu se mai duc fara el, daca suna cineva? E normal cand te suna "banca" sau "politistul" sa le dai toate datele si banii din cont. Am prieteni care baga zilnic detalii, unde sunt, cu cine, ce fac, cat de fericiti sau "recunoscatori" sunt, te doare mintea.
|
Am înțeles. Ma bucur sa aud ca a fost ok. Cat despre partea "cum trebuie considerat telefonul" as fi de părere ca trebuie considerat ca fiind "un mijloc de comunicare". Mereu m-a iritat asa un pic ideea unora de a pune o grămadă de detalii pe social media și pe un singur device.
Adică, înainte aveam calculatoare (și din alea care nu erau atât de rapide) și era oricum o stocare oarecum mai restrânsă a datelor (nu se puneau atâtea informatii), iar acum, în loc sa avem intimitate, stam și punem toate informațiile în online