|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Targul Obiectelor Bisericesti ( TOB)
Doamne ajuta!
Ati mai fost la acest targ? Daca da, exista vreo taxa de intrare? Preturile la obiecte si carti sunt cumva mai mici? Multumesc! |
|
|||
|
|||
Am vizitat acest targ, cu doi ani in urma, in cadrul editiei organizate in Bucuresti. Nu am platit nicio taxa de intrare. Referitor la preturi (cel putin in cazul cartilor si icoanelor), nu am remarcat nicio diferenta fata de cele practicate la acea vreme in librarii.
|
|
||||
|
||||
Cred ca avantajul sta in a cumpara un clopot direct de la furnizori si nu prin intermediari. Cat despre carti este asa cum a spus Marius, preturile sunt aceleasi. Nici icoanele nu sunt mai ieftine, insa poate exista o negociere, tinand seama ca sunt vandute de pictori. Poate mi-au scapat mie lucruri importante, cum ar fi materialul pentru vesminte - eu nefiind preot am trecut grabit pe langa ele.
|
|
|||
|
|||
Multumesc pentru raspunsuri. Intr-adevar ma interesau cartile si icoanele, credeam ca ar putea fi pe masura bugetului unui student :)
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre sfintirea obiectelor | strajeru | Secte si culte | 43 | 21.01.2011 10:16:58 |
VINZAREA obiectelor de cult | cristiboss56 | Reguli in Biserica | 33 | 24.08.2010 20:01:45 |
Targul International de Vesminte , Icoane , Carti si Obiecte Bisericesti | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 20.05.2010 23:31:04 |
Targul International de vesminte , icoane , carti si Obiecte Bisericesti | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.05.2010 18:46:18 |
|