|
|
||||
|
||||
In mesajele mele eu i-am "evreului" ca printre evrei sunt si ticalosi, dar el nu inte
In mesajele mele eu i-am "evreului" ca printre evrei sunt si ticalosi, dar el nu intelege asta. El percepe orice mesaj care critica UNII evrei ca un atac la adresa lui. Slava Domnului sunt printre romani ticalositi, dar pt asta nu trebuie sa aduci oprobii intregului popor romanesc... Si este bine ca toti cei buni (indiferent de natie) safaca front comunsi sa lupte impotriva celor falsi, tirani si stapaniti de mercantilism; prea mult mercantilism.
Citat:
|
|||
|
|||
Cine s-a intors in slava?
ISUS HRISTOS, Fiul lui Dumnezeu, Fiul Omului si Mantuitorul nostru!
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Iisus Hristos
Iisus Hristos inca nu s-a intors in slava.... Mai avem de asteptat. Iar cand se va intoarce, noi nu vom mai fi aceeasi si nu vom mai schimba mesaje prin Internet; o vom face in lumina, direct, de la suflet la suflet, fara ajutorul mijloacelor materiale.
|
|||
|
|||
Citat:
Talmudul evreiesc demascat: o carte ce prolifereaza crima, rasismul si pedofilia Ce iz ai simtit din linkul de mai sus? Sigur ca nici noi crestinii nu putem sa consideram, asa cum am mai spus, ca numai evreii sunt vinovati de crucificarea lui Iisus. Iisus a fost biciuit secole de-a randul si de pacatele crestinilor care L-au suparat. Prin urmare, vedeti ca ecumenismul e tot o trebusoara politica? Este o alta mare utopie ca si comunismul. Sa stea fiecare in banca lui si sa nu se forteze o unificare artificiala a religiilor cand inca exista atatea lucruri care ne despart. Cine doreste cu tot pretul ecumenismul de obicei apasa pe aceleasi clape: crestinii sa fie toleranti si sa accepte de toate. Dar ceilalti fac la fel? Renunta si ei la ceva? Cum vad ei ecumenismul? Iata ca problema e foarte serioasa. Si nu vreau sa-l ranesc personal pe Evreulcelales, ci doar spun ca Talmudul se afla in opozitie cu invatatura crestina. |
|
|||
|
|||
Asta presupunind ca ai un suflet, ca ti l-ai crescut, atunci da, asa se va comunica. Mai rau pentru cei care cad in capcana ca nu trebuie sa faci mai nimic pentru a-ti cultiva sufletul, ca el va creste automat ca prin minune.... Ei vor fi MUTI
|
|
|||
|
|||
Asa si evreii asteapta, diferenta este ca ei il asteapta, conform intelegerii lor a VT, pentru prima oara, iar noi credem despre ei ca au pierdut primul tren "catre Constanta" si il asteapta pe al doilea...va fi interesant de vazut, ca acest spectacol nu-l va rata NIMENI! :))
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Hristos se intorce in fiecare clipa pentru cine are urechi de auzit, ochi de vazut si inima de simtit.
|
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mărturisire de credinta impotriva Ecumenismului (!!) | colaps | Generalitati | 72 | 27.12.2015 03:21:26 |
O marturisire tulburatoare | florin.oltean75 | Generalitati | 95 | 23.05.2013 14:47:45 |
Despre spovedanie sau marturisire-mihail florin | ionut12 | Generalitati | 1 | 21.11.2010 14:59:40 |
|