|
|
||||
|
||||
Citat:
Deci, Lumina Sfanta, vine NUMAI in Pastele Ortodox (dintre cei crestini) si NUMAI la Mormantul Sfant la Ierusalim. Ce dovada vreti mai mare ca asta ?????????????????????
|
|||
|
|||
Da, asa e, dar deja suntem off-topic.
|
|
||||
|
||||
Citat:
Chiar dacă suntem off topic, of, mai bine așa !
|
||||
|
||||
Noapte linisita tuturor !
Cu voia lui Dumnezeu, daca ne vom trezi si maine, vom dezbate din nou despre ceva - orice - care ne va intari Credinta ! De bine tuturor !!!
|
|||
|
|||
multumim, si o noapte linistita si tie, Cristina draga.
|
|
||||
|
||||
""nouă nu ne trebuie dovezi. Dumnezeu nu se dovedește , El se destăinuie celor ce-I deschid ușa sufletului....."" - cristiboss56
ALTĂ ÎNTREBARE : Voi ați simțit mustrările Domnului după ce, găsind Calea, ați mai călcat strîmb ? Ați simțit mustrările Sale pentru a nu vă mai abate de la Calea cea Dreaptă ? Eu le-am simțit. Și nu mă atinge pe mine direct ci mă mustră prin copilul meu. Și așa mi-am dat seama că, dacă vreau să nu i se întâmple ceva copilului meu, am grijă să păzesc poruncile.
|
|||
|
|||
am o mare rugaminte:
sa-mi spuna cineva cum se numeste sau cine canta verzul asta:
[COLOR=black]„Adusu-mi-am aminte de proorocul ce strigă: eu sunt pământ și cenușă. Și iarăși mam uitat în morminte și am văzut oase goale și am zis: Oare cine este împăratul sua ostașul, bogatul sau săracul, dreptul sau păcătosul? Ci odihnește, Doamne, cu drepții pe adormiții robii Tăi, ca un iubitor de oameni.”[COLOR=black][vi[/COLOR][/COLOR].as ramane foarte recunoscator sa stiu! p.s.:de unde as pute sa downloadez muzica |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
Sa fie sanatosi si sa aiba o viata armonioasa.