|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Puterea crucii este foarte mare, eu personal, nu as inlocui-o cu nimic altceva. Merg pe ideea ca pe ceilalti sfinti ii putem cinsti altfel.
Prin alte medalioane putem sa-i smintim pe cei din jur, dar... fiecare e liber sa faca ce vrea.
|
|||
|
|||
Citat:
Și sigur, e interzis să purtăm crucile apostolilor, dar putem purta floricele, inimioare, pisicuțe Înțelegeți odată ce vreau să spun, că crucea Sf. Petru trebuie să fie la același nivel cu celelalte cruci apostolice, mai jos decât crucea lui Iisus, însă cele ale Sf. Apostoli trebuie respectate la același nivel, nu că aceea a Sf. Petru e mai prejos decât restul, chiar satanistă. Văd că Erethorn m-a înțeles cel mai bine. |
|
||||
|
||||
Dar... cine te-a contrazis?
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
spunind ca este un simbol mare de protectie a magiei albe,fiind esential impotriva magiei satanice.ce nu am explicat suficient de clar? Last edited by mihaila_alin; 13.02.2011 at 19:16:05. |
|
|||
|
|||
Cum îl caut pe google?
|
|
|||
|
|||
nu stiu pe google ca de obicei se fac doar reclame asupra cartilor, dar in mod sigur vei gasii in cartea atacul psihic al,lui don hewitt.
|
|
|||
|
|||
Până la proba contrarie rămân tot două litere tau.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Dealtfel si Sf. Apostol Petru s-a rastignit tot pe crucea lui Iisus; a cerut insa din smerenie sa fie intors, el si crucea pe care era rastignit, cu capul in jos; nu s-a rastignit pe crucea intoarsa invers. Exceptand aceste discutii de pe forum, nu am gasit in alta parte ca BO ar face referiri critice la adresa crucii intoarse. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crucea de la gat | colaps | Generalitati | 14 | 03.03.2014 00:59:31 |
Crucea vietii | georgeval | Generalitati | 20 | 16.12.2012 14:22:43 |
Crucea | Ioana-Andreea | Secte si culte | 70 | 13.01.2011 20:58:47 |
Crucea catolica | Dia20_diana | Biserica Romano-Catolica | 135 | 07.12.2010 00:45:33 |
Crucea Lui - comoara mea | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 30.03.2007 12:24:39 |
|