|
|
|||
|
|||
Citat:
Dumnezeu stie ce,de ce,imi pare rau ca nu iti pot oferi un raspuns,insa iti multumesc inca o data pt istorisire. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Clausi
discutia ta cu Andrei mi se pare "putin" macabra.
O sa o continui cerindu-mi scuze pentru lucru asta. Faptul ca cineva nu putrezeste nu inseamna ca-i sfint! Nu inseamna nici ca nu-i! Sa lasam mortii sa se odihneasca. |
|
|||
|
|||
Acum mai nou s-a constatat ca foarte multa lume nu mai putrezeste si se pare ca este din cauza concentratiei mari de conservanti pe care-i bagam in noi e-uri si alte aditive-gunoaie de facut profituri rapide si stabile!.
In curind sfintenia o sa se defineasca ca fiind in cei CARE PUTREZESC, si o sa insemne ca au trait o viata curata, mincind sanatos, chiar daca si simplu, seminte si verdeturi din gradina...dar macar putrezesti, nu ramii ca marfa pe raft! ...sub forma de cipsuri si Coca Cola imbibate cu conservanti de raft! |
|
||||
|
||||
:))))))) Marius dar povestea mea se refera exact la momentul decesului si a tinut 3 zile cat l-am tinut in casa...acum ca e macabra sau nu aceasta povesete, totusi tine de realitate...in rest eu sper ca tata deja a putrezit...in aceasta iarna se vor implini 2 ani de la nefericitul eveniment si chiar imi doresc sa fie putrezit...ca daca se intampla invers pt mine ar fi socant in sens negativ...nu m-as gandi o secunda ca sa-l consider sfant, chiar nu am cum tinand cont de viata lumeasca pe care a dus-o dar foarte cinstita fata de cei din jurul lui...in fine.
|
||||
|
||||
Citat:
Eu ma bucur daca aceasta postare a fost de folos sufletesc cuiva...in rest nimic mai mult. Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
Hai sa fim offtopic
Citat:
Pe undeva vorbeai de obsesia Apocalipsei, observ la tine si la majoritatea o obsesie a conservantilor, a mincarii biologice, o adevarata E-fobie. Nu-i de mirare cind vezi cit de putini tarani (adica persoane care stiu cum se produce mincarea) au ramas. Mai oameni buni nu va mai faceti iluzii cu mincarea "curata" La numarul de locuitori ai planetei am murii cu totii de foame daca am produce fara insecticide, ingraseminte, hormoni, antibiotice samd. Ca sa traim cu toti "curat" este nevoie ca aproape fiecare sa-si produca mincarea si nici macar in conditiile acestea nu ar mai fi "curata"; solu, apa, aerul toate sint contaminate si contamineaza la rindul lor. Vinetele alea frumoase, rosiile, cartofii cumparati de la tarani sint pline de chimicale, antibiotice, insecticide.Provin din soiuri manipulate genetic. Cum credeti voi ca s-ar mai renta cit de cit productia agricola altfel? Cine ar mai putea platii un astfel de produs? Cui i-ar mai trebuii? Cei mai in virsta stiti ca un mar nu arata nici pe departe ca merele de pe tejghelele de astazi. Merele "bio" nu sint uniforme, sint mici,au pete, viermi! Nu cred ca cineva le cumpara tintit pe acelea la pret dublu (cel putin) fata de cele frumoase! Multe dintre "E"-urile atit de ingrozitoare sint adesea substante inofensive va poate spune orice chimist. Desigur nu toate si desigur ne-am lipsii cu drag cu totii de ele dar nu se mai poate! Cred insa ca dati prea mare importanta la lucru acesta. "Nu ce intra in gura spurca pe om!" O sa murim mai repede din cauza alimentelor acestea. Posibil dar putin probabil, tarile dezvoltate au o medie mai mare de viata decit tara noastra. O sa ne imbolnavim! Posibil si probabil, dar in boala /moarte mai are si Dumnezeu un cuvint de spus! Pe de alta parte nu o sa mai traim 100 de ani! Ei si? Daca sintem crestini si credem in Dumnezeu faptul ca vom murii mai repede ar trebuii sa ne bucure. O sa fim mai repede ACASA linga Iisus. Incep sa-i inteleg pe atei cind spun ca noi crestini nu sintem credibili pentru ca prea ne este frica de moarte! Cam asa este, ca doar avem spaima asta de "otravirea prin alimente" nu de frica raspunsului la judecata ci de a mortii! |
|
|||
|
|||
Citat:
Uite eu sint convins ca nu o sa putrezesc si nici viermii nu o sa ma manince si nu-mi fac nici un fel de problema! |
|
||||
|
||||
Citat:
Eu cred ca nu ar trebui sa ne gandim la asemenea detalii, la ce se va intampla cu trupul etc. Mai bine ne facem griji ce se va intampla cu sufletul dincolo...
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Muntele Athos | geo.nektarios | Calugarul | 34 | 03.07.2013 17:41:20 |
Muntele athos | ionitamihaela | Generalitati | 3 | 18.09.2012 16:50:00 |
Muntele Athos | sunsray | Generalitati | 15 | 22.03.2010 00:40:54 |
Pelerinaj la Muntele Athos | BogdanF2 | Generalitati | 7 | 08.11.2008 21:21:24 |
|