|
|
|||
|
|||
Nu stiu viitorul, dar stiu trecutul si stiu cam cit de imbalsamat sint cu substante chimice si radiatii!
In plus din ce ai tras concluzia ca m-ar interesa ce se intimpla cu trupul meu? Singura mea grije este sa nu ma arda dar daca o vor face probabil n-am sa mai pot intervenii! Pe de alta parte cind vad cita inclinatie ecologica exista in neamul meu ma gindesc ca pe mine ar trebuii sa ma ingroape cu deseurile periculoase. |
|
||||
|
||||
Citat:
In rest alimentele noastre bio sau ne-bio tot aia sunt...fructele la ora actuala oricat de mult le tii in casa nu se mai strica, pur si simplu se usuca...legumele am observat ca nu mai au seminte (ardeii, rosiile...), puii ca sa fie fragezi si gustosi sunt injectati chiar daca sunt hraniti doar cu porumb...etc ...si lista poate continua.
|
|||
|
|||
te contrazici?
Citat:
Alta dilema: in fotografie de la muntele athos cu parintele mort, acesta are mainile pe piept legate(in prima fotografie), iar in ultima fotografie apare intr-adrevar zambind, dar mana dreapta nu mai este legata si tine rama unei icoane. Ce puteti spune despre asta?Sa nu spuneti ca este opera "imbalsamatorilor", pentru ca nu am sa va cred. In asteptarea unu9i raspuns care sa corespunda realitatii va doresc numai bine si Domnul Iisus Hristos sa vegheze asupra sufletelor noastre pacatoase. Amin! |
|
||||
|
||||
Citat:
Se poate, vointa insa trebuie! |
|
|||
|
|||
Bine zis "putin!"
Parintii tai mai au materialul genetic necesar (cit o mai fi bun) dar pamintul si apa e tot.... de pe timpuri?
Si pe citi pot hranii pe linga ei ? Si se pot intretine doar din munca lor? Deci si eu te contrazic putin: nu se prea mai poate! |
|
||||
|
||||
Citat:
Si intr-adevar, stilul de viata s-a schimbat. Oamenii nu se mai pot intretine din lucrul pamantului pentru ca au de platit curent, cablu, telefon etc. si astea nu se pot plati cu cartofi si rosii (in afara de cazul in care esti producator, dar nu vorbim de cazul acela). Dar nu cred ca e cazul sa ne tulburam, ca nu ce intra in gura spurca pe om. Sunt mult mai multe care ne ies din gura si care sunt mult mai nesanatoase decat alimentele cu e-uri. |
|
|||
|
|||
Asta parca-i spusa de mine!
|
|
||||
|
||||
Citat:
Eu am o prietena buna in Bucuresti, o cunosc de vreo 15 ani. Intre timp s-a casatorit si s-a mutat langa Bucuresti unde are ceva pamant de la socri, si-a facut un solar pentru legume pe care apoi le comercializeaza intr-o piata din Bucuresti. A lasat serviciul si s-a apucat de agricultura, de munca campului...am tot respectul pentru ea, desi este fata cu 2 facultati, iar acum are niste maini ca te ia groaza. Ideea este ca eu o mai vizitam la piata, mai cumparam de la ea ca o cunosteam, stiam ca ea munceste si are produse proaspete si curate...pana intr-o zi :))))) cand am aflat misterul :)))) Am vizitat-o la casa de la tara unde mi-a aratat solarul....fff frumos...si apoi mi-a povestit ca sa aiba marfa cat mai multa la vanzare o injecteaza (rosii, vinete, ardei...etc)...mi-a aratat absolut tot cum face...e munca grea dar cu banii castigati si-a facut casa cu etaj, si-a cumparat masina cu remorca...a muncit ea cu sotul ei pe branci ani de zile, nu a stiut ce este concediu sau zi libera... Din pacate asta este agricultura taranului la ora actuala...zicem ca mergem sa cumparam de la tarani si cand colo, iei o mare plasa :)))))))
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Muntele Athos | geo.nektarios | Calugarul | 34 | 03.07.2013 17:41:20 |
Muntele athos | ionitamihaela | Generalitati | 3 | 18.09.2012 16:50:00 |
Muntele Athos | sunsray | Generalitati | 15 | 22.03.2010 00:40:54 |
Pelerinaj la Muntele Athos | BogdanF2 | Generalitati | 7 | 08.11.2008 21:21:24 |
|