|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
Ce inseamna la tine smereste-te?...oare de ce suna cu taci, nici pis nu sufla in front! In biserica NUMAI EU VORBESC? Omule vremurile analfabetismului INTENTIONAT pentru a indobitoci lumea sunt demult depasite. Nu vezi ca s-a cascat o mare prapastie intre stiinta si religia prost inteleasa, sau mai bine zis crestinismul prost inteles. Orice afirmatie logica, clara si simpla de bun simt din Scripturi ca de exemplu fringerea piinii si bautul vinului in amintirea lui Hristos pentru tine este o hula si o erezie si trebuie musai sa fie ca tine desi este clar o aberatie si un pasaj aiurea inteles. |
|
||||
|
||||
Citat:
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
Eu macar il iau asa cum se prezinta el clar curat in Scriptura, fara sa dau in inchipuiri si imaginatie sau sa-l consider simbolic.
Pescarii si muncitorii, oameni cu neveste si copii, oratanii prin gradina, acei ucenicii de linga Hristos erau oameni simplii analfabeti, cu care nu tinea sa-i tii in metafore, simboluri si alegorii alambicate. Ei erau genul care scuipau in palme si plecau la MUNCA, la pescuit, nu la conferinte teologice si scoli inalte unde se studiaza MULT si "in profunzime" cum spune Rodica Totul este foarte simplu! cu alte cuvinte: "Nu uitati impactul pe care l-am avut asupra voastra cu aceste invataturi pe care vi le-am adus de la Tatal Meu , Dumnezeu din Cer" Atit si nimic mai mult. Impreuna cu porunca iubirii aproapelui...........restul sunt inventii manipulatoare. Priveste ce s-a intimplat si cu ceilalti Apostoli care au ramas in Ierusalim. Nu au continuat cu nici o Impartasire ci cu IMITATIA sau URMASII LUI HRISTOS! Eu sunt ortodox si accept aceasta explicatie care stiu ca suna protestanta, dar nu-mi pasa |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
exista extraterestri? | robertt | Teologie si Stiinta | 308 | 18.02.2024 19:55:11 |
Credeti ca exista extraterestri? | amatyyy | Generalitati | 41 | 14.12.2012 23:21:40 |
zeii-extraterestri?:( | robertt | Teologie si Stiinta | 28 | 16.11.2010 17:02:14 |
Catolicii au inceput dialogul cu extraterestri | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 09.06.2008 00:25:17 |
Extraterestri? | Basileus | Generalitati | 58 | 15.12.2006 21:41:23 |
|