|
|
||||
|
||||
4 martie 1977 . . .
7,2 grade pe scara Richter , ora 21.22 - 1.578 de morti -11.300 de raniti -35.000 de locuinte distrusse . Un remembar al durerii ! Printre cei rapusi de cutremur , amintesc pe : Toma Caragiu ; Alexandru Ivasiuc ; Alexandru Bocanet ; Doinea Badea , si multi , multi altii . Pentru cateva zile am fost ceva mai buni . . . , dar am uitat !
|
|||
|
|||
Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei plecati , iar pe noi sa ne pazeasca!
|
|
|||
|
|||
offfffff
Eram un copil maricel pe atunci, iar socul cutremurului a ramas atat de viu incat imi amintesc fiecare secunda a acelei nopti.
Dumnezeu sa-i ierte pe cei rapusi atunci de cutremur! |
|
||||
|
||||
Eram in armata , spre sfarsit , dar nu voi uita acele clipe niciodata ! Repede uitam Doamne , semnele Tale ! Vrem semne , vrem minuni , dar sa ne fereasca Dumnezeu de acestea in clipele de necredinta si de UITARE !
|
|||
|
|||
ce tragedie in japonia....la noi cred ca nu ar mai fi nimeni in viata....la 8,9..
|
|
|||
|
|||
Dumnezeu sa-i ajute pe cei care acum se afla in situatia aceasta tragica. Am vazut de dimineata imaginile la stiri si mi-au dat lacrimile.
|
|
|||
|
|||
Se misca pamantul....Schimbarile au inceput....Sa ne rugam sa nu avem parte de surprize neplacute!
|
|
||||
|
||||
Da, da, si mie imi povestea bunicuta mea cum a fost la cutremur, ca s-au asezat toti trei in genunchi (ea, sotul si copilul) si au spus Tatal nostru pana s-a terminat cutremurul si nici macar un pahar nu li s-a spart din casa, doar un singur geam. I-a pazit Sfanta Parascheva, asa spunea ea, mai ales ca era vineri. Mai rau a fost dimineata, cand au trebuit sa mearga la serviciu in centru, in conditiile in care nu mai circula nimic, si sa vada daramaturile, printre care se vedeau numai lumanari si flori...
|
||||
|
||||
" Surprizele " sunt deabia la inceput . . . , o mica adiere . . . un beculet aprins !
|
|||
|
|||
Ce vrei să spui?
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
1 Martie - 8 Martie | geo.nektarios | Diverse Sarbatori | 107 | 27.04.2015 20:57:53 |
9 martie | costel | Generalitati | 5 | 09.03.2012 11:46:12 |
1 si 8 martie | elena20 | Diverse Sarbatori | 74 | 05.03.2010 01:40:56 |
8 Martie 2009 | arkash | Generalitati | 0 | 08.03.2009 17:21:41 |
8 martie | radup | Generalitati | 61 | 14.03.2008 23:45:47 |
|