|
|
|||
|
|||
Cum sa il ajut?
Daca ati sti ca prietenului vostru i s-a facut vraji de fosta prietena si refuza sa mearga la biserica sa i se faca dezlegari ...ce ati face? Mai bine zis...ce pot face eu ca sa-l scap de farmece iar el refuza acest lucru?
|
|
||||
|
||||
Citat:
si mai ales nu il bate la cap cu asta. |
|
||||
|
||||
daca esti din bucuresti mergi la biserica zlatari unde se afla mana sf ciprian si vorbeste cu unul din preotii de acolo.
|
|
||||
|
||||
Daca etsi sigura de ceea ce afirmi si nu e doar o supozitie, poti merge intr-o manastire (eu recomand Cernica, daca esti din Bucuresti; e buna si varianta Zlatari) si da acatist pentru el (le scrii numele de botez al amandurora, ceva gen: sa il dezlege pe X de farmece si de lucruri necurate, sa o imblanzeasca pe Y sa nu ii mai faca rau lui X, sa il apropie pe x de biserica). In afara de asta, trebuie sa vorbesti cu un parinte (de la respectiva biserica / manastire) sa ii povestesti ce se intampla. Cu ocazia asta, te si spovedesti, iar el iti va spune ce sa faci, ce rugaciuni sa spui, daca sa tii post in acele zile... Va fi o discutie cu folos mai ales pentru sufletul tau.
|
||||
|
||||
Gasesti aici raspunsul!
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cum sa o ajut pe elena? | speranta | Maslul | 29 | 21.09.2024 01:50:00 |
Cum să o ajut? | Carmen FUNIERU | Intrebari utilizatori | 7 | 16.09.2010 11:25:55 |
ajutati-ma, sa ajut o prietena! | maria_aura | Secte si culte | 37 | 12.03.2010 21:26:33 |
vreau sa il ajut si nu stiu cum | oanamiki26 | Generalitati | 18 | 24.02.2009 00:14:06 |
Va rog ajutati-ma sa ajut pe cineva. | ginette | Intamplari adevarate | 1 | 02.08.2007 10:47:10 |
|