|
|
|||
|
|||
Dragul meu, ai spus ca ti-e dor de discutii duhovnicesti si te-am lasat. Daca asta este ideea ta despre discutii duhovnicesti si daca tot te tii de mine, arata macar locul unde am spus ce afirmi mai sus, ca sa nu pari mincinos. Dar fii sincer si obiectiv; utilizatorii acestui forum au destula maturitate sa isi dea seama cand cineva acuza pe drept sau isi imagineaza scenarii.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
Citat:
Aici e un camp de batalie "intru cuvant". Eu asa il consider. Daca tu te consideri "destul de matura" am speranta ca iti vei da seama de ce te-am ales de exemplu negativ, doar ai pe Duhul "Sfant", nu-i asa? Si eu am convingerea ca utilizatorii acestui forum sunt maturi pentru a cantari si lucrurile pe care le postez eu. Ca si ceeace postezi tu, dealtfel. Dar de ce sari ca arsa cand esti acuzata? Iti place imaginea ta pe acest forum, nu-i asa, si tii la ea? Crede-ma, eu nu tin deloc la imaginea mea aici, pe acest forum tocmai pentru ca ii consider pe utilizatorii sai ca sunt destul de maturi pentru a cantari ceea ce spun indiferent sub ce forma.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
cine e ipocritul?
spuneti ca sunt crestine toate confesiunile, inclusiv mormonii, martorii lui iehova, catolicii, iar daca este intrebat un adventist ce parere are despre papa, va spune ca e anticrist. cum poate fi cineva si crestin si anticrist in acelasi timp?? |
|
|||
|
|||
O întrebare cu retorică prea grea pentru dvs.
Foarte simplu: când i se urcă la cap creștinismul, se așează în templul lui Dumnezeu și începe să se dea drept Dumnezeu. Valabil nu doar pentru papă, ci pentru toți "papii" mai mici de prin biserici. |
|
||||
|
||||
Citat:
a, deci a fi anticrist este doar o stare psihotica, probabil perfect tratabila prin neuroleptice. ar trebui sa compatimim pe individul asta, nu sa-l acuzam, nu credeti? |
|
|||
|
|||
Citat:
De compătămit da, trebuie compătimiți, iar de acuzat îi acuză Cuvântul lui Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
Citat:
putem totusi, sa-i numim frati de credinta (cel putin asa se deduce din ce ati scris in aceste ultime doua zile). |
|
|||
|
|||
Citat:
Puteți să-i numiți "frați de credință" dacă au aceeași credință. |
|
||||
|
||||
Citat:
este profetit ca vor fi profeti si hristosi mincinosi care vor cauta sa insele. degeaba vine mormonul cu anumite declaratii daca baga si o erezie demonica sau degeaba urla pe stadioane penticostalul ca Hristos mantuieste daca el cade la pamant sub actiunea unui duh demonic. ps: cu privire la vizitarea unei manastiri ortodoxe, ati mai reflectat? m-as bucura sa aud ca da. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|