|
|
|||
|
|||
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
Citat:
N-am avut ce reflecta, am vizitat mănăstiri ortodoxe. Doar am mai spus că sunt deplin lămurit în această privință. Nu-mi cereți amănunte că nu discut acest aspect. |
|
|||
|
|||
... si pastorii de prin cotetele de rugaciune ale sectarilor sambetisti si nu numai.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
||||
|
||||
Citat:
daca eu va fac invitatia sa veniti la o manastire, de ce ma refuzati? puteti sta trei zile, o sa primiti cazare gratuita, masa gratuita. veti primi rugaciunile calugarilor mult folositoare... chiar daca ati mai fost, totusi ganditi-va ca la adventisti va duceti aproape zilnic! ati spus ca-i preferati pe penticostali sau pe baptisti, totusi aveti acum invitatia de a vizita o manastire ortodoxa, nu inteleg refuzul ! daca ati spus cu toata convingerea ca acolo, la manastire, gasiti crestini, de ce nu vreti sa veniti? sau nu cumva va temeti ca modul de vietuire al calugarilor va va impresiona incat poate va veti decide sa va lasati de cele lumesti, imbratisand viata monahala? "ti-ar fi greu sa arunci inapoi cu piciorul intr-un tepus." ?? |
|
|||
|
|||
Din pacate este foarte adevarat titlul topicului.Nu pot fi ajutati. Doar Bunul Dumnezeu ii poate salva, ca si pe noi toti, dealtfel.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
V-ati facut un scurt autoportret? De cand sunt pe forum am constatat ca le stiti pe toate, nu gresiti niciodata, pentru toate aveti raspunsuri, primite in particular de la Duhul Sfant. Sunteti intruchiparea descrierii de mai sus.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Ca urmare, raman 2 alternative: fie ii raspund in aceeasi maniera, fie parasesc aceasta sectiune a forumului, cum dealtfel au facut-o din cauza lui si altii. Am ales prima varianta, deocamdata, pentru ca unui asemenea om dezaxat TREBUIE sa i se raspunda. Sau nu?
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
Citat:
A reusit exorcizarea? Hmmm, nu prea cred!
|
|||
|
|||
Sunteți foarte spirituală. Încă puțin și-l ajungeți din urmă pe Illuminatu.
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|