|
|
||||||
|
||||||
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Le "respectau" în sensul că nu le pângăreau (deși mai făceau și asemenea acte), însă nicidecum nu le celebrau. Cum să fie fals? Este chiar captură după manuscris (găsești pe internet), am adăugat doar sublinierile cu roșu să le vezi mai ușor. Poftim, același verset și în Codex Vaticanus din sec. IV (sublinierile îmi aparțin): [quote]Dacă nu ai încredere într-o traducere ortodoxă, cum am mai spus, ia-te după original.[quote] am incredere in traducerea ortodoxa, de aceea o folosesc pe cea a fostului patriarh Teoctist-editata in timplul lui Citat:
|
|
|||||||
|
|||||||
Citat:
Asta nu scrie, scrie doar că Se plimba. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Hristos a venit în ce privește scriptele cu aceeași Scriptură a VT (versiunea Septuaginta), citând foarte des din ea. Nu înțeleg de ce voi o respingeți? Mai exact respingeți doar ce nu vă convine... |
|
||||||||
|
||||||||
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
PS:Pavel spune ca TOATA Scriptura este inpirata de Dumnezeu...si de folos, deci si "ochi pentru ochi" este de folos-a fost data acesta invatatura TOT de Dumnezeu si se gaseste in Scriptura. Aplici tu asta? Citat:
"Ați auzit că s-a zis celor din vechime: „Să nu preacurvești.” Dar Eu vă spun că oricine se uită la o femeie ca s-o poftească, a și preacurvit cu ea în inima lui" (Matei 5:27-28)-Biblia Cornilescu Nu e putin diferita Evanghelia lui Hristos fata de Scripturile VT? Si apropos CINE respinge VT? |
|
||||
|
||||
nenea "osutăfărăunu", s-o pocăit după ce o suferit o depresie puternică care l-o ținut culcat la pat multă vreme...întâiaș dată o încercat la mănăstire dar când o văzut ce greu îi acolo, că trebuie să facă ascultare, s-o gândit să opteze pentru o variantă mai ușoară, la adventiști.
|
|||
|
|||
Si de ce nu-l folositi (leacul)? Caci sunteti "campioni" la betivi, hoti, mincinosi, curvari, etc.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Crestinii trebuie sa cunoasca bine invataturile lui Hristos. |
|
|||
|
|||
Citat:
"Aici este rabdarea sfintilor care pazesc poruncile lui Dumnezeu" (Apocalipsa 14:12, vezi si 12:17). P.S. Nu sta bine unui crestin sa se tina de nascociri rautacioase despre altul. |
|
|||
|
|||
Citat:
Iar la tras minciuni, mai mari mincinosi ca voi "nu se exista" pe lumea asta. Toti sunteti mincinosi ca invatati pe oameni minciuni despre Dumnezeu. Ba inca aveti si scoli de minciuni gogonate. La curvari, du-te matalutza la scoala voastra de tineri sau urmareste Feisbucul sa vezi cati tineri de la voi se posteaza pe internet in plinatatea nuditatii lor. Ah, era sa uit: matale stii ca este in America o casa de-a voastra de rugaciune, zice-se, plina ochi de homosexuali? Ia intreaba-ti pastorul! Daca ajungi vreodata pe acolo te sfatuiesc sa tragi vreo 2 schnaps-uri inainte ca sa uiti repede ce ti se va intampla. Dar sa nu uiti unde ti-ai pus cheia de la centura de castitate! La noi nu vezi biserici intregi de pidoznici ca la voi.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" Last edited by Illuminatu; 14.10.2012 at 22:46:39. |
|
|||
|
|||
Citat:
"Let me tell you, anyone who says they know what the mark of the beast is... (Bradshaw looks the ground with a smiling shake of his head and snickers.) No one knows what the mark of the beast is." Deci pastorul vostru a spus anul trecut ca nimeni nu poate sa spuna care mai este semnul fiarei. Pana nu demult sustineati sus si tare ca 666 este numele Papei de la Roma. Va schimbati ideologia de la un an la altul. Sunteti niste mincinosi! Apropo, sa stii ca eu stiu ce reprezinta 666: osutafaraunu inseamna 99, nu-i asa? Iar 9+9=18=6+6+6. Deci iata ca osutafaraunu este, de fapt, 666! Ai face bine sa rupi legatura cu el!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" Last edited by Illuminatu; 14.10.2012 at 23:00:14. |
|
|||
|
|||
Citat:
Aveti macar o idee care sunt proportiile prin puscarii? Stiti cati sunt adventisti si cat sunt ortodocsi? Cred ca nu trebuie sa va fortati. Sunteti un bun exemplu. Citat:
Minciuna (sigura). Adventistii nu accepta homosexualitatea. Faptul ca exista o adunare de homosexuali care si-au luat denumirea de "adventisti", este problema lor, dar nu au absolut nici o legatura cu Biserica Adventista de Ziua a Saptea (lucru pe care cred ca il stiati dar ati preferat sa mintiti). |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|