|
|
||||
|
||||
dar nu vede cine sunt cei ce pun in acel cos plicurile cu bani? Amice, ce Dumnezeu, nu suntem copii!
|
|
|||
|
|||
Măi omule, ești imposibil! Ce dacă vede? sunt zeci de persoane în fiecare sâmbătă ce pun plicuri în coș!
|
|
||||
|
||||
Au adventistii sfinti facatori de minuni sau martiri, cum au ortodocsii ?
|
|
|||
|
|||
Citat:
Martiri? Dacă pot fi numiți așa cei care au murit ducând Evanghelia în țările musulmane, da. |
|
||||
|
||||
deci cum ziceam, stie cine sunt cei ce pun sau nu plicuri cu bani. Un bun contabil, asa cum cred ca aveti voi, stie estimativ cam ce incasari se pot face din zeciuiala semestrial sau anual, si daca nu este in grafic comunica liderilor si acestia iau masuri: mustrari publice pentru "zgarcenia" credinciosilor sau poate vorbi cu fiecare credincios in parte, etc. Nici nu vreau sa ma gandesc ce poate pati cel ce NU este vazut vreodata punand un plic cu bani...ma scuzi, CU ZECIUIALA
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Elle White exceleaza in spiritualitate?????????!!!!!!!!!! Probabil tot asa cum penticostalii sint mistici (ca ei asa marturisesc). Ellen White exceleaza in limbaj de lemn, cartea ei "de mare forta spirituala" e plina de lalaiala si de stereotipuri. Vorbeste mult si transmite putin. Sfintii, inclusiv apostolii cu care va identificati dumneavoastra, au scris asa putin si au transmis asa mult. Si apropo, daca va feriti sa folositi cuvintul "sfint", din nou, faceti un lucru care este contrar invataturii Sfintei Scripturi. |
|
||||
|
||||
Din punctul de vedere al Ortodoxiei si deci, din punctul de vedere al Adevarului.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Calmați-vă doamnă, nu la Ellen White m-am referit, recitiți-mi postarea. Nu e vina mea că vedeți negru (ori Albu) în fața ochilor după ce-i citiți numele... Citat:
Citat:
Mă feresc să-l folosesc în dreptul fraților mei și cu atât mai mult în dreptul meu. Aveți grijă acum la interpretare! Oare la ce să mă mai aștept? |
|
|||
|
|||
Hristos și nu ortodoxia este Adevărul; acest lucru e de necontestat. În ce măsură ortodoxia reflectă Adevărul lui Hristos putem discuta, putem verifica, putem etcetera... dar niciodată să nu punem ortodoxia (sau dacă vreți adventismul) deasupra lui Hristos și deasupra Cuvântului Său.
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|