|
|
||||
|
||||
Citat:
In lucrarea de mai jos, este un capitol interesant despre predestinare (specifica si invataturii cultelor protestante si neoprotestante)... in care Sfantul afirma inechivoc (in sec XI d.Hr) ca adeptii acestei invataturi sunt mai rai decat demonii... caci nici dracii nu dau vina pe Dumnezeu pentru alegerea lor libera. Sfantul Simeon Noul Teolog, Discursuri teologice si etice. Scrieri I, Ed. Deisis http://edituradeisis.ro/opencart/ind...product_id=114 Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
|||
|
|||
Citat:
Asta spuneam că nu cunosc răspunsul. Depinde de clauze. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
"Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea mărturisește credința trinitară și cristologică a primelor Simboluri creștine. Ea acceptă și mărturisește, de asemenea, doctrinele protestante exemplificate în formula „Sola Scriptura, Sola Fide, Sola Gratia” (Numai Scriptura, Numai Credința, Numai Harul). Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea neagă doctrina nemuririi sufletului..." Sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Biseric..._a_%C8%98aptea Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; Last edited by Eugen7; 28.08.2012 at 21:30:05. |
|
||||
|
||||
Citat:
"osutafaraunu" nu gandeste, nu-l intereseaza decat sa reproduca cu acuratete 100% tot ce predica/invata biserica adventista. acest domn nu are pareri personale. nu are voie. |
|
|||
|
|||
Si asta ar fi un lucru bun...daca n-ar fi ales prost unde sa-si puna increderea.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
scuze de offtopic
Oameni buni, pe un alt topic, cineva in nevoi si in necazuri isi striga durerea cu lacrimi de mama, sperand ca intr-un spatiu virtual ca acesta, unde se pune atat de mult pret pe iubirea de Dumnezeu si de oameni, sa se gaseasca cine s-o auda.
„Azi 29 august ,am facut analize de singe Rebeccai ,anemia ei cronica este foarte grava si continua sa fie sedata ca sa nu faca niste spasme din aceasta cauza ,sa nu se repete crizele de epilepsie din cauza anemiei.Medicul hematolog mi-a dat o reteta cu o injectia care trebiue administrata cit de repede care se numaste FERINJECT,...PRETUL EI ESTE DE 540 DE L;EI daca nu se administreaza in cel mai scurt timp este posibil sa faca LEUCEMIE ,...in numele dragostei fata de D-zeu si a SFINTEI FECIOARA MARIA INCERCATI SA MA MAI AJUTATI CEI CARE PUTETI VA ROG DIN SUFLET,.......Doamne ajuta,.... http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=15080&page=20 Last edited by delia31; 30.08.2012 at 00:24:47. |
|
|||
|
|||
Domnule Cornel, e nu mai logic ca un adventist să reproducă învățăturile Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, altfel n-ar mai fi adventist. Idem pentru un ortodox. Doar cei care nu au biserică adună de ici-de colo doctrine, păreri, idei religioase. Și cu asta cred că am spus tot...
|
|
|||
|
|||
Încrederea mi-am pus-o în Dumnezeu și în Cuvântul Lui. Pentru cineva care se ține cu dinții de cuvântul oamenilor ar putea părea o "alegere proastă"
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|