|
|
||||
|
||||
Sa ne rugam pentru Elena
Iertare tututor ca vin iar cu rugamintea de a va ruga cei ce pot pentru colega mea Elena ce este acum in spital si care va suferii cat de curand o operatie grea pentru noi femeile,mamele .
Este o femeie minunata cu un suflet mare pan cer ,o mama exceptionala si colega cum rar intalnesti dar care acum are nevoie de noi.
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Subscriu. Bunul Dumnezeu sa aduca vindecare asupra trupului ei.
------------------------------------------------------------ "Iata, ii voi da vindecare si sanatate, ii voi vindeca si le voi deschide un izvor bogat in pace si credinciosie." (Ier.33:6) Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
Doamne ajuta!
Da, o sa zic si eu o rugaciune pentru Elena cand o sa ma duc maine la biserica la Sfantul Maslu.
|
|
||||
|
||||
Citat:
Doamne ajuta !
|
|||
|
|||
Deși nu am scris până acum am văzut postarea și am pomenit-o (cu nevradnicie) pe Elena aflată în suferință. Dumnezeu să-i ridice boala și să-i dea vindecare.
|
|
||||
|
||||
Multumesc
Va multumesc atat eu cat si Elena pentru rugaciunile voastre la care adaugam si noi rugaciunile noastre pentru voi toti de a fii sanatosi si mereu sa ramaneti asa cum santeti.
Luni a fost operata Elena si cu ajutoru vostru si al Bunului Dumnezeu a trecut cu bine prin aceasta grea incercare ,acum se simte bine . Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
Citat:
Post binecuvantat draga Mara !
|
|||
|
|||
Citat:
Slava Domnului nostru care, in indurarea Sa cea mare si pentru dragostea Lui asculta rugaciunile si poarta de grija copiilor Sai. Multa sanatate si binecuvantari ceresti! |
|
||||
|
||||
Doamne ajuta si pe Mara in suferintele ei ca ea se tot grijeste de toti si uita de ea. Maica Sfanta sa te acopere draga Mara cu Acoperamantul ei cel Sfant cind iti este mai greu. Dumnezeu sa-i dea sanatate deplina colegii tale Elena.
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru cei ce au nevoie | anirod | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 27.08.2014 18:02:12 |
Va rog, sa ne rugam pentru Toader | mara2008 | Umanitare | 12 | 20.10.2011 19:36:18 |
Sa ne rugam si pentru Teo Trandafir | alt_inceput | Rugaciuni | 84 | 15.03.2011 14:13:05 |
Sa ne rugam pentru Fabian... | lacrimi | Umanitare | 13 | 16.04.2010 19:12:47 |
Sa ne rugam pentru Maria | patinina34 | Umanitare | 7 | 08.09.2009 07:17:04 |
|