|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
obsedați de cuvintul Hristos, nu de ceea ce reprezintă el
|
|
|||
|
|||
Nu inteleg ce va trebuie d-voastra sa urmati pe Osho acesta sau filosofia Zen, New Age care o fi ea, atata timp cat nu sunteti indian, japonez, asiatic! De ce o faceti? Din snobism sau din ce motiv, ca e la moda, ca e in trend?
Romanii adevarati sunt crestin ortodocsi, nu budisti! Cautati-va adepti in alta parte, sau ce sunteti, un troll enervant, ce se plictiseste si vrea sa enerveze, chiar nu aveti deloc rusine? |
|
|||
|
|||
De ce un om trebuie să se considere român în primul rând ? Un om e om pur și simplu, fără naționalitate, fără etichete care să-l includă într-un mecanism care dorește să-l țină sclav.
Ce îți oferă românia în afară de sclavie? |
|
|||
|
|||
Eu dupa cum vad ati venit aici cu unicul scop de a enerva. Pe langa ca sunteti un tradator de neam, cei ce isi reneaga neamul si religia sunt tradatori! Sunteti un sclav, da, sclavul lui Osho!
|
|
|||
|
|||
Nu există neam , de unde ideea asta de neam ? Ideea de neam e doar ca să poată ei să facă războaie, să îi țină pe oameni sclavi. Cum definești neam?
Există o singură umanitate. Când zici că aparținii unui neam, de fapt zici că urăști alte neamuri, nimic altceva. E doar un mod de a fi violent. |
|
|||
|
|||
Citat:
Crestini ortodocsi romani si crestini ortodocsi straini care sunt toti frati. Spalat pe creier sunteti cu ideile lui, v-a facut sa va urati fratii, romani, sa urati pe crestini si pe preoti, sa urati pe Hristos si biserica, vedeti ce periculos e? |
|
|||
|
|||
Citat:
chiar și animalele și plantele sunt tot frați |
|
||||
|
||||
Și pietrele. Nu uita de dânsele!
|
||||
|
||||
Hristos e Persoana...fiecare persoana e UNICA .Ca si Adevarul.Tu esti doar un numar 2458386286 .
|
|||
|
|||
Citat:
|
|