|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Topicul s-a transformat in circ. Poate fi inchis, nu-i asa Florin ? Tu l-ai deschis, tu inchide-l.
|
|
|||
|
|||
Eu renunt la contul meu de pe forum. Fac un pas inainte spre renuntarea la ego. Multi de aici ar trebui sa faca la fel, dar nu dau sfaturi. Eu mi-am gasit calea, si ce am gasit nu are nimic in comun cu Hristos, de aceea prefer sa nu mai intru in polemici cu nimeni si sa-mi vad singur de treaba. Credinta e o chestiune personala pana la urma. Am gasit ce cautam, nu mai am ce cauta aici. Oricum nu era nimic de gasit, am gresit facandu-mi cont.
Last edited by iliegh; 12.09.2016 at 22:02:41. |
|
||||
|
||||
Citat:
Insa este greu de crezut ca Iisus a binecuvantat cu monograma greceasca a propriului Sau nume ( I C X C). In acest caz, explicatia oferita este necredibila, insa o explicatie care evita orice asociere cu mudrele budiste.
|
||||
|
||||
Evident că nu așa va fi binecuvântat Iisus. Reprezentarea iconografică a Lui în acest mod este mai târzie și nu se dorește a fi o redare fidelă nici a chipului Său fizic, nici a îmbrăcăminții, nici a gesticii – elemente cărora li se acordă o atenție deosebită pentru a transmite, fiecare în parte, ceva despre Cel reprezentat.
|
||||
|
||||
Citat:
Insa este mai plauzibil ca gestul binecuvantarii sa-si aibe originea in invatatura Invatatorului decat intr-o inovatie culturala a crestinismului timpuriu. Argumentul il gasesti in postarea anterioara.
Last edited by florin.oltean75; 12.09.2016 at 23:15:32. |
|
||||
|
||||
Citat:
2.Indiferent cum ar fi fost asezate degetele ,florinel ar fi gasit credibila asocierea cu mudrele (care folosesc toate combinatiile de degete ) care n-au nici o legatura cu ortodoxia sau Hristos . El se crede special saracutu' ,crede ca vede ce n-a vazut nici un sfant .Imagine jalnica a batjocoririi de catre draci.
|
|||
|
|||
Citat:
Si daca te duci la secta lu' guru bivolaru si aia o sa-ti zica despre ucenicia in cele yoghine a Maestrului Isus care a folosit tehnici fakirice pentru a-si inscena moartea pe cruce, Brahman fereste sa fi murit pe bune si sa fi inviat, pai n-a inviat vreun Guru de a lor, cum se poate sa faca asta vreun invatator crestin? Si daca veni vorba, din gama "sa mai radem putin": Disciples of millionaire guru refuse to have him cremated because they say he's not dead - just meditating (in a deep freezer since January) http://www.dailymail.co.uk/news/arti...r-January.html Disciples of a millionaire spiritual guru have refused to have him cremated because they say he is meditating - in a freezer. Now the wife and son of His Holiness Shri Ashutosh Maharaj, who is said to be worth ÂŁ100million, have reportedly launched a court battle to retrieve his body after saying he died in January. His followers at the Divya Jyoti Jagrati Sansthan (Divine Light Awakening Mission) insist he is just in a 'deep meditative state', and called on followers to stand by his 31-year-old sect 'under all circumstances'. Mission spokesman Swami Vishalanand said scores of spiritual leaders throughout history had survived after months of samadhi in the Himalayas, which have freezer-like conditions. '[He] is still sending messages through followers in their meditative stage to protect his body until he returns,' Mr Vishalanand added.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 13.09.2016 at 12:30:47. |
|
|||
|
|||
Citat:
Last edited by Romowe; 13.09.2016 at 15:22:03. |
|