|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
Nu caut un preot care să accepte să umblu cu băieți.Caut un preot care să mă ajute să să depășesc acestă patimă. Asta îmi doresc și eu. Nu pot să îmi bag pe gât să îmi palcă fetele dar măcar pot să stau în banca mea și să nu fac ce nu trebuie. |
|
|||
|
|||
Nu nu am avut... însă nu mă simt atras de fete... nu vreau acum să îți dau idei de desfrânare dar nici dacă aș vedea ceva ce pe toți i-ar face să saliveze pe mine mă lasă rece.Efectiv nu mă interesează. Din punct de vedere sexual niciodata nu m-as culca cu o fată.
|
|
|||
|
|||
Ei bine atunci nu esti inca homosexual, in sensul comcret al termenului. Problema ta este inca la nivel mental, nu ai trecut la punerea ei in practica. Poate ar trebui, o simpla parere, sa te opresti putin din fuga gandurilor si sa mergi la oameni care te pot sfatui, fie din sfera teologica fie din cea medicala. Acorda-ti putin timp si incearca sa iti ocupi mintea si cu alte ganduri,alte preocupari, ca sa te poti detasa si privi situatia ta si din alta perspectiva. Incearca sa asculti si ce spun altii si chiar sa pui in practica sfaturile lor, acum ai o viziune intr-un singur sens si indoielile te pot coplesi. Nu respinge inca complet ideea unei legaturi cu o fata, nu se stie niciodata cum va fi maine, fiecare zi la timpul ei. Si nu in ultimul rand ar fi bine sa vorbesti cat mai des cu Dumnezeu, de multe ori are raspunsuri neasteptate cand ne asteptam mai putin si deloc cum ne imaginam noi. Prietene cat timp inca te framanta alegerea intre un pacat (homosexualitatea) si voia lui Dumnezeu lucrurile nu stau chiar atat de rau, chiar daca te macina anumite aspecte. Poate trebuie sa duci aceasta lupta,una deloc usoara intradevar. Credinta,curaj, speranta si
rabdare prietene ! Prin puterea Lui poti invinge aceasta patima.Dumnezeu sa-ti ajute. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Imagineaza-ti ca el este cu fetele cum esti si tu cu persoanele de acelasi sex. Razi, sunt dragute, prietenoase, dar nu esti atras(a) sexual de ele, deci nu ai putea fizic si biologic sa ai o relatie dincolo de prietenie cu ele.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Si ma gandesc ca nici sotiei nu i-ar placea sa-i zici ca nu esti atras sexual de ea... |
|
|||
|
|||
Citat:
Cei care fac asa cum zici tu isi pun singuri streangul la gat. Deja la ce discutii avem ne cam indepartam de tematica forumului si implicit de tema postarii mele. |
|
|||
|
|||
Ti-am dat un site unde scrie cum se trateaza aceasta patima si cu marturii ale unora care au devenit heterosexuali din homosexuali convinsi. E la fel ca tratamentul de alte dependente, ca de exemplu de droguri, necesita timp indelungat si multa munca.
|
|