|
|
|||
|
|||
Universul
Bine v-am gasit fratilor! As vrea sa imi consolidez si sa pun in discutie o supozitie la care ma gandesc si ma framanta de ceva timp. Ar putea exista cu adevarat in universul acesta material si alte fiinte umane ca noi sau poate putin diferite, care sa convietuiasca in cu totul alte galaxii, sisteme solare dar evident intr-o marja a timpului diferita?
Eu nu prea sunt convins ca noi am fi singurii urmasi a lui Adam, iar Dumnezeu a creat acest univers vast doar pentru noi, iar planeta noastra este singura care poate intretine viata?? S-au descoperit pana acum cateva sute sau mii de planete care ar putea intretine viata numai intr-o bucata a galaxiei noastre. As fi tare incantat daca ar mai exista cu adevarat si alte civilizatii si as fi foarte curios daca ar avea aceeasi religie, acelasi Mantuitor, si principii crestine?! |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Este normal sa ne folosim de produsele ecosistemului terestru si de resursele lui, fara ele n-am fi putut evolua, scrie si in Biblie ca Dumnezeu ne-a dat acest pamant ca sa-l muncim si sa-l cultivam, sa crestem si sa ne inmultim.. |
|
|||
|
|||
Bine inteleg ca unele intrebari n-ar trebui puse, fiindca evident nimeni dintre cei vii n-ar putea sti adevarul, dar totusi ar fi cam trist sa existam doar noi in acest spatiu imens?
|
|
|||
|
|||
as vrea sa apuc "aterizarea" pe pamant a unor extrateresti doar ca sa vad cum isi modifica retorica biserica crestina, daca e asa cum spune catalin. :))
dar daca vin sa ne consume?
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|||
|
|||
Citat:
Toate cuvintele tale trebuie interpretate simbolic, adica in sensul Duhului Sfant, si abia atunci ai dreptate fiindca versetul acela din Biblie se refera la tzarana(pamantul) din care e facut trupul omului si acela trebuie "muncit", "cultivat", ca sa "crestem' si sa ne "inmultim"... duhovniceste. Asa cum ai inteles pana acum versetul respectiv tot asa este impartasit de 99% din oamenii de pe Pamant, insa Biblia, desi a fost pentru toti revelata, ar trebui inteleasa asa cum ceilalti 1% si-o aplica in viata lor. Prin urmare, evolutia am putea-o realiza doar daca n-am tine cont de resursele ecosistemului terestru, pentru ca din folosirea resurselor rezulta o competitie(razboaie) intre oameni, si nu evolutie. Corneliu Zelea Codreanu spunea: "Scopul vietii noastre nu e o viata usoara, ci invierea."
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 08.06.2018 at 04:06:00. |
|
|||
|
|||
Sper sa nu fii dezamagit, nu se va intampla asta, o sa astepti degeaba. Cum nu s-a intamplat nici pana acum.
|
|
|||
|
|||
Da zi atunci viziunea crestina...Vezi ca ,crestinismul a devenit ca o soacra care doar critica,si nu e de acord cu nimic.