|
|
||||
|
||||
Ei da, de parcă ai stat tu la fundul tuturor.
|
||||
|
||||
El și cu Doru Bembem, te rog frumos!
|
|||
|
|||
Poate cand prezenta timpul probabil la Observator.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Nu conteaza unde si-a desfasurat activitatea respectivul, pentru mine nici macar nu conteaza ce a facut sau ce n-a facut dar... : Daca tu nu observi ca toate farurile astea calauzitoare urmeaza acelasi tipar dracesc in care fac un terci furand idei din cat mai multe credinte si ti le servesc cu lingurita inmuiata in credinta ta proprie, eu nu am cum sa te ajut. Cand auzi cum Iisus vorbeste in evanghelia cutare ascunsa de Constantin despre " Mama Pamant ", cand auzi ca da, in Biblie scrie ca e rau sa faci spiritism dar daca suntem contactati de spirite "evoluate " atunci e bine sa fim atenti, cand auzi ca pana si Iisus Hristos pe care noi il credem Dumnezeu intrupat a fost un om " evoluat " si multe alte dracovenii de genul asta, e clar ca oamenii aia cauta adevarul si doar adevarul. Pacat ca nu suntem noi asa de "evoluati " sa intelegem asta. Adica fiecare dintre noi stie ca el e destul de "evoluat" da restu e niste prosti. |
|
|||
|
|||
Citat:
Si da- va dau dreptate- in privinta chestiunile "spirituale", ""ezoterice"" si "paranormale"" nu are caderea (si nici nu sta bine, ca si fost ofiter de informatiii) sa se pronunte Pavel Corut! Un ofiter de informatii integru, profesionist, nu se amesteca in astfel chestiuni de balci si neserioase, demne de tatele de la coltul blocului. L-ati vazut vreoadata pe Iulian Vlad sau Vladimir Putin sa se amestece in asemenea prostii "paranormale"" ?! Aia da oameni seriosi! |
|
|||
|
|||
De asta este bine ca fiecare sa se pronunte unde cunoastea: in privinta religiei ortodoxe avem mari preoti care au scris foarte clar, lamurit si documentat despre dogma ortodoxa (Ilie Cleopa, Arsenie Papacioc, Dumitru Staniloaie), in privinta astronauticii sa-l lasam sa se pronunte pe Dumitru Prunariu, in privinta serviciilor de informatii poate sa se pronunte Pavel Corut sau Iulian Vlad, si asa mai departe.
|
|
|||
|
|||
Cleopa si Pavel Corut.
Ai luat-o tare pe ulei de data asta. Si "ET" nu este astronautica. La "astronautica" nu se predau lectii despre ET, OZN -uri, SF -uri.
|
|||
|
|||
Citat:
Dar asa e, cand prostia e mare si cultivata intens in massmedia chestii din astea merg ca unse. Si cu OZN -urile la fel, de la extraterestri e un pas care se face cvasi-instant la povesti de genul "suntem creati de extraterestri, ca si in Biblie scrie ca <urmeaza interpretare tampita la un pasaj> si Iisus este extraterestru pentru ca el a zis ca <alt pasaj interpretat tampit> si tot asa. Dar la oameni semireligiosi, cum e Florinache al nostru, prinde, aduce a religie dar nu e ca si cand e musai sa te spovedesti, sau sa fii in fiecare duminica la biserica, nu-i asa? Florinel, cand te-ai spovedit ultima data, apropo? Zisasi preotului si de extraterestri? Dar la biserica cam de cate ori pe an ajungi?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 27.11.2013 at 17:26:46. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credeti ca exista extraterestri? | amatyyy | Generalitati | 41 | 14.12.2012 23:21:40 |
Extraterestri sau alte forme de viata | Templier Knight | Generalitati | 22 | 08.12.2010 01:46:30 |
zeii-extraterestri?:( | robertt | Teologie si Stiinta | 28 | 16.11.2010 17:02:14 |
Catolicii au inceput dialogul cu extraterestri | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 09.06.2008 00:25:17 |
Extraterestri? | Basileus | Generalitati | 58 | 15.12.2006 21:41:23 |
|